Fajitas er en tradisjonell Tex-Mex-rett, som ofte består av kjøtt, grønnsaker og tortilla brød.
Dagens resultat ble herlig og smakfull 'comfort food' !
Du trenger:
Lag først TOMATSALSA og GUACAMOLE , det blir så godt, når du lager det selv !
Biff:
Ta kjøttet, jeg brukte ytrefilet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
Krydre biffene med salt og pepper eller biffkrydder.
Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i ca. 3 minutter til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer frem kjøttsaft.
Da er biffen medium stekt.
La den hvile 5-10 minutter før du skjærer den opp i skiver.
Du trenger:
- Tortillas
- Biff, gjerne ytrefilet
- Salat
- Paprika
- Rødløk
- Tomatsalsa *
- Guacamole *
- Koriander
- Lime
Lag først TOMATSALSA og GUACAMOLE , det blir så godt, når du lager det selv !
Biff:
Ta kjøttet, jeg brukte ytrefilet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
Krydre biffene med salt og pepper eller biffkrydder.
Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i ca. 3 minutter til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer frem kjøttsaft.
Da er biffen medium stekt.
La den hvile 5-10 minutter før du skjærer den opp i skiver.
Tortilla:
Varm opp tortilla etter anvisning på pakken.
Lag gjerne dine egne, men jeg brukte ferdig kjøpte tortilla i dag.
Servering:
Servering:
Legg salat, rødløk i tynne skiver, paprika i strimler, biffkjøtt i skiver, tomatsalsa og guacamole på
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar