12 oktober 2015

Fajitas med biff, tomatsalsa og guacamole


Jeg hadde igjen tortilla og tomatsalsa etter fredag's tacoen, samt guacamole og biff fra lørdagens biffsandwich, helt greit med rester !
Fajitas er en tradisjonell Tex-Mex-rett, som ofte består av kjøtt, grønnsaker og tortilla brød.
Dagens resultat ble herlig og smakfull 'comfort food' !

Du trenger:
  • Tortillas
  • Biff, gjerne ytrefilet
  • Salat
  • Paprika
  • Rødløk
  • Tomatsalsa *
  • Guacamole *
  • Koriander
  • Lime


Lag først TOMATSALSA og GUACAMOLE , det blir så godt, når du lager det selv !

Biff:
Ta kjøttet, jeg brukte ytrefilet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
Krydre biffene med salt og pepper eller biffkrydder.
Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i ca. 3 minutter til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer frem kjøttsaft.
Da er biffen medium stekt.
La den hvile 5-10 minutter før du skjærer den opp i skiver.

Tortilla:
Varm opp tortilla etter anvisning på pakken.
Lag gjerne dine egne, men jeg brukte ferdig kjøpte tortilla i dag.

Servering:
Legg salat, rødløk i tynne skiver, paprika i strimler, biffkjøtt i skiver, tomatsalsa og guacamole på
varme tortilla. Dryss over litt frisk koriander og rull den sammen.
Server med en lime båt. hvis du har.
Spis & nyt !!



Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF