28 oktober 2015

Blåskjell med chorizo ♫♪


Blåskjell er egentlig veldig billig mat -og noe av det beste som finnes !

I dag ble det blåskjell og chorizo, en spennende kombinasjon.
Server blåskjellene med godt brød eller pommes frites.

Nyt denne smaksbomben  ♫♪


Til  forrett til 4 porsjoner eller hovedrett til 2 porsjoner trenger du:
  • 1 kg blåskjell
  • Rapsolje
  • 100 g chorizo
  • 1-2 stk sjalottløk
  • 1 stk chili
  • 1 dl fløte
  • 1 dl cider med grønn te og sitrus
  • Bladpersille
Sånn gjør du:
  1. Rens blåskjellene og kast de som er skadet.
  2. Hakk sjalottløk.
  3. Finhakk chili.
  4. Skjær chorizo i små biter.
  5. Varm olje i en stor kjele.
  6. Surr løk, chili og chorizo i litt olje noen minutter.
  7. Hell over fløte og cider.
  8. Tilsett blåskjellene og la det koke under lokk ca. 4 minutter til skjellene åpner seg.
  9. Dryss over hakket frisk bladpersille ved servering.
Cider kan erstattes med hvitvin eller vann og litt sitronsaft.

Spis & Nyt ♫♪

Paprikaen i chorizo pølsen gir en herlig farge på sausen !

Klar til servering

Freser sjalottløk, chorizo og chili i olje

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF