Blåskjell er egentlig veldig billig mat -og noe av det beste som finnes !
I dag ble det blåskjell og chorizo, en spennende kombinasjon.
Server blåskjellene med godt brød eller pommes frites.
Nyt denne smaksbomben ♫♪
Til forrett til 4 porsjoner eller hovedrett til 2 porsjoner trenger du:
- 1 kg blåskjell
- Rapsolje
- 100 g chorizo
- 1-2 stk sjalottløk
- 1 stk chili
- 1 dl fløte
- 1 dl cider med grønn te og sitrus
- Bladpersille
- Rens blåskjellene og kast de som er skadet.
- Hakk sjalottløk.
- Finhakk chili.
- Skjær chorizo i små biter.
- Varm olje i en stor kjele.
- Surr løk, chili og chorizo i litt olje noen minutter.
- Hell over fløte og cider.
- Tilsett blåskjellene og la det koke under lokk ca. 4 minutter til skjellene åpner seg.
- Dryss over hakket frisk bladpersille ved servering.
Spis & Nyt ♫♪ |
Paprikaen i chorizo pølsen gir en herlig farge på sausen ! |
Klar til servering |
Freser sjalottløk, chorizo og chili i olje |
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar