21 oktober 2015

Kremet kyllingsalat med pasta !


Kyllingsalat er aldri feil, kan spises som lunch, middag eller kveldsmat !
Denne kan oppbevares i kjøleskapet ett par dager, så ikke vær redd for rester.

Mettende og smakfull, skikkelig kosemat !


Du trenger til 6 porsjoner:
  • 250 g pasta
  • 4 stk kyllingfilét
  • Smør
  • Kyllingkrydder
  • 1 liten boks mais
  • 1/2 agurk
  • 1/4 isbergsalat
  • 1/2-1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 fast eple
Sånn gjør du:
  1. Lag først dressingen og sett den i kjøleskapet, så smakene får satt seg litt.
  2. Krydre kyllingfilétene med kyllingkrydder. Stekes i 2 minutter på sterk varme med godt smør.
    Snu filétene, og skru ned temperaturen til laveste styrke. Sett på lokk og la filétene steke videre på laveste varme i 10 minutter. Avkjøles og skjæres opp i biter.
  3. Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll pastaen i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
  4. Skjær salaten i strimler.
  5. Hel kraften av maisen.
  6. Skjær agurk i biter, fjern den bløte remsen i midten.
  7. Finhakk rødløk.
  8. Skjær paprika og eple i terninger.
  9. Hell over dressing og bland alt forsiktig, men godt sammen.
  10. Serveres med godt brød.
Dressing:
  • 1 boks creme fraiche lett
  • 1 pose/165 g majones
  • 2 ss chillisaus
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ss kyllingkrydder
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss sitronsaft
Bland godt sammen alle ingrediensene og sett den i kjøleskapet.

Tips: Du kan også bruke ferdig grillet kylling hvis du ønsker det.

Skjær opp kyllingen og bland alt forsiktig sammen.


Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF