Kyllingsalat er aldri feil, kan spises som lunch, middag eller kveldsmat !
Denne kan oppbevares i kjøleskapet ett par dager, så ikke vær redd for rester.
Mettende og smakfull, skikkelig kosemat !
Du trenger til 6 porsjoner:
- 250 g pasta
- 4 stk kyllingfilét
- Smør
- Kyllingkrydder
- 1 liten boks mais
- 1/2 agurk
- 1/4 isbergsalat
- 1/2-1 rødløk
- 1 rød paprika
- 1 gul paprika
- 1 fast eple
- Lag først dressingen og sett den i kjøleskapet, så smakene får satt seg litt.
- Krydre kyllingfilétene med kyllingkrydder. Stekes i 2 minutter på sterk varme med godt smør.
Snu filétene, og skru ned temperaturen til laveste styrke. Sett på lokk og la filétene steke videre på laveste varme i 10 minutter. Avkjøles og skjæres opp i biter. - Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll pastaen i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
- Skjær salaten i strimler.
- Hel kraften av maisen.
- Skjær agurk i biter, fjern den bløte remsen i midten.
- Finhakk rødløk.
- Skjær paprika og eple i terninger.
- Hell over dressing og bland alt forsiktig, men godt sammen.
- Serveres med godt brød.
- 1 boks creme fraiche lett
- 1 pose/165 g majones
- 2 ss chillisaus
- 2 ts soyasaus
- 1 ss kyllingkrydder
- 1/2 ts pepper
- 1 ts paprikapulver
- 1/2 ts salt
- 1 ss sitronsaft
Tips: Du kan også bruke ferdig grillet kylling hvis du ønsker det.
Skjær opp kyllingen og bland alt forsiktig sammen. |
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar