Enkel hverdagsrisotto, som er kjempegod !!
Denne smakfulle middagen vil falle i smak hos både liten og stor 🍅
Du lager den på ca. 30 minutter -og alt du trenger er One Pot / en kjele !
Du trenger til 4 porsjoner:
Sånn gjør du:
Du lager den på ca. 30 minutter -og alt du trenger er One Pot / en kjele !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 1 stk løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss smør til steking
- 400 g kjøttdeig
- 3 dl risottoris, ukokt
- 3 ss tomatpuré
- 6 dl vann
- 1 beger kjøttfond av storfe
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ss smør
- 1 dl parmesan, revet
- Små tomater, delt i to
- Frisk ruccola
Sånn gjør du:
- Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk.
- Tilsett kjøttdeig og stek videre under omrøringen til kjøttdeigen er godt brunet.
- Tilsett ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.
- Tilsett vann og kjøttfond i risottoen og kok på lav varme, under stadig omrøring i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.
- Rør inn smør og parmesan.
- Smak til med salt og pepper og server varm risotto med ruccola og tomater.
Smaker smaskens 🍅 |
Steker løk og kjøttdeig ! |
Tilsatt tomatpure og ris ! |
Tilsatt vann og kjøttfond, skal koke i 20 minutter ! |
Klar til servering ! |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar