Ovnsbakt pasta med kjøttsaus og ost ♫♫♥


Nok en utgave med kjøttsaus og pasta 🌿🍅
Hvor mange finnes det egentlig ?
Blir aldri lei det heller... 😘

Hvis du ønsker en lavkarbo utgave med blomkål istedet for pasta, finner du oppskriften 👉 her !

Like god hjemme, som på hytta eller i campingvogna denne altså !
Fylt med kjøttdeig, masse tomater, chili, fersk basilikum og tre typer ost !

Herlig ovnsrett full av smak og masse deilig ost ♫♫


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk løk
  • 2 stk fedd hvitløk
  • 1 stk chili, rød
  • 2 ss olje eller stekesmør
  • 800 g hermetiske tomater, i biter
  • 1 dl vann
  • 1 potte basilikum
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 200 g pasta penne, jeg har ingen vekt her oppe, brukte 5dl
  • 200 g revet Jarlsberg
  • 125 mozzarella
  • Parmesan
Sånn gjør du:
  1. Hakk løk og hvitløk. Jeg jukset på hyttevis med hvitløk på tube.
  2. Stek kjøttdeigen i litt olje eller stekesmør, tilsett løk, hvitløk og chili og stek til løken er gyllen.
  3. Tilsett tomater og vann -og la kjøttblandingen koke i ca. 20 minutter.
  4. Rør inn salt, pepper og grovhakket basilikum.
  5. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. 
  6. Sil av kokevannet og bland pastaen med kjøttsausen og en neve parmesan
  7. Legg halvparten av pastablandingen i en smurt ildfast form. 
  8. Legg på mozzarella i skiver og revet jarlsberg.
  9. Legg på resten av pastablandingen og topp med revet jarlsberg og litt parmesan.
  10. Stekes på 200 grader i 25 minutter / Innstilling 5 på den type gasskomfyr, som jeg har.
Ingredienser  ♫♫
Koker kjøttsaus og pasta  ♫♫
Montering av ovnsretten  ♫♫
Klar til steking  ♫♫


Skiferstein  ♫♫
Lam med sjarmerende svarte flekker, på fjellbeite 
Kveldstemning ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF