Vingrossist og importør VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS
Concha y Toro Chardonnay bag-in-Box
Dette er en frisk og fruktig Chardonnay med aroma og smak av pære, eple, sitrus og tropisk frukt. Perfekt til solveggen på hytta, i sofaen hjemme eller til fisk og skalldyr, parmaskinke eller krydret mat som tapas og taco. Står det i pressemeldingen, som du kan lese lenger ned i innlegget.
Jeg synes vinen var god, tørr som jeg liker den, ganske mild på smak ♥
Et stort pluss er prisen, 'kan denne være noe god a tru, når den er så billig ?'
Ja, her får du mye, helt grei hvitvin for pengene, kr. 318,50 for en 3 liter bag-in-Box ♫
Jeg har vært så heldig og fått en vareprøve, som jeg tester med noen av mine favoritter !
Fra pressemeldingen:
Påsken nærmer seg med stormskritt og hvorfor ikke gå for hvitvin på boks i påsken?
Hvitvin øker stadig !
Etterspørselen etter lyst og lett øker stadig og salget av hvitvin på polet var opp 4% i januar, mens rødvin økte kun med 1,5%. Chilensk hvitvin på boks økte med 10% i samme periode.
Salgssuksess
Vi lanserte Concha y Toro Chardonnay bag-in-box fra Chile i mars i fjor for å etterkomme økt etterspørsel på hvitvin, og dette har vist seg å bli en suksess. Nøyaktig ett år etter lansering har den fått økt distribusjon fra kategori 6 til kategori 4, og er nå å finne i hele 169 polutsalg.
Et rimelig alternativ på boks til påsken
Chile er et paradis for vinmakere og chilensk Chardonnay trives best i landets kjøligere områder. Concha y Toro Chardonnay er frisk og fruktig med aroma og smak av pære, eple, sitrus og tropisk frukt. Perfekt til solveggen på hytta, i sofaen hjemme eller til fisk og skalldyr, parmaskinke eller krydret mat som tapas og taco.
Concha y Toro Chardonnay bag-in-box
Art.nr.: 7340006
Pris: 318,50
Volum: 300 cl
Alk: 11,5%
Syre: 5,7 g/l
Sukker: 6,0 g/l
Druer: 85% Chardonnay, 15% Pedro Ximénez
Område: Central Valley 85%, Limarí Valley 15%
Vinifikasjon: 40% av druene er håndplukket. Tradisjonell vinifikasjon på ståltanker.
Jeg synes vinen var god, tørr som jeg liker den, ganske mild på smak ♥
Et stort pluss er prisen, 'kan denne være noe god a tru, når den er så billig ?'
Ja, her får du mye, helt grei hvitvin for pengene, kr. 318,50 for en 3 liter bag-in-Box ♫
Jeg har vært så heldig og fått en vareprøve, som jeg tester med noen av mine favoritter !
Vannameireker, kamskjell -og asiatiske smaker !
Må innrømme at dagens 'fangst' er fra frysedisken, noe lommeboken i hvert fall satt pris på.
Jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam.
Det er vel nesten misbruk av ferske kamskjell, hvis man behandler dem på denne måten, så her fungerer fryste helt greit. La reker og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle før du marinerer dem.
Må innrømme at dagens 'fangst' er fra frysedisken, noe lommeboken i hvert fall satt pris på.
Jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam.
Det er vel nesten misbruk av ferske kamskjell, hvis man behandler dem på denne måten, så her fungerer fryste helt greit. La reker og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle før du marinerer dem.
Perfekt forrett eller ett lite måltid for oss som er glad i skalldyr ♥
- 300 g store rå reker
- 300 g kamskjell, rå
- 65 g babyleaf mix
Marinade:
G♥D PÅSKE !!- 1 dl lys soyasaus
- 1 vårløk, i tynne ringer
- 2 ts sesamfrø
- 2 ss rapsolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1/2 rød chili, hakket
- 2 ts sesamolje
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller revet/presset
- En neve koriander, hakket
Sånn gjør du:
- Rens/skrell reker og kamskjell.
- Rør sammen marinaden.
- Legg renset scampi og kamskjell i en pose og hell i marinaden.
- Bland alt i posen godt sammen, slik at du får fordelt alt godt sammen.
- Mariner reker og kamskjell i kjøleskapet i ca. 1 time.
- Ta reker og kamskjell ut av marinaden og stek dem i rapsolje. Stek det i to omganger, så de blir stekt ikke kokt. Ikke overstek de fine skalldyrene, de trenger bare 2-3 minutter i pannen.
- Legg alt tilbake i stekepannen og hell over marinaden.
- Kok retten raskt opp så marinaden blir varm.
- Ta pannen av varmen og bland inn babyleaf mix.
- Server retten med godt brød og ett glass kald Chardonnay.
- Spis & Nyt ♫
Ingredienser til to porsjoner ♥ |
Marinade ♥ |
Marinering av kamskjell og reker ♥ |
Ta reker og kamskjell ut av marinaden ♥ |
Stekes raskt i en varm panne med olje ♥ |
Tilsett marinaden og kok det raskt opp ♥ |
Klar til servering ♥ |
Smaker sykt godt ♥ |
Påsken nærmer seg med stormskritt og hvorfor ikke gå for hvitvin på boks i påsken?
Hvitvin øker stadig !
Etterspørselen etter lyst og lett øker stadig og salget av hvitvin på polet var opp 4% i januar, mens rødvin økte kun med 1,5%. Chilensk hvitvin på boks økte med 10% i samme periode.
Salgssuksess
Vi lanserte Concha y Toro Chardonnay bag-in-box fra Chile i mars i fjor for å etterkomme økt etterspørsel på hvitvin, og dette har vist seg å bli en suksess. Nøyaktig ett år etter lansering har den fått økt distribusjon fra kategori 6 til kategori 4, og er nå å finne i hele 169 polutsalg.
Et rimelig alternativ på boks til påsken
Chile er et paradis for vinmakere og chilensk Chardonnay trives best i landets kjøligere områder. Concha y Toro Chardonnay er frisk og fruktig med aroma og smak av pære, eple, sitrus og tropisk frukt. Perfekt til solveggen på hytta, i sofaen hjemme eller til fisk og skalldyr, parmaskinke eller krydret mat som tapas og taco.
Concha y Toro Chardonnay bag-in-box
Art.nr.: 7340006
Pris: 318,50
Volum: 300 cl
Alk: 11,5%
Syre: 5,7 g/l
Sukker: 6,0 g/l
Druer: 85% Chardonnay, 15% Pedro Ximénez
Område: Central Valley 85%, Limarí Valley 15%
Vinifikasjon: 40% av druene er håndplukket. Tradisjonell vinifikasjon på ståltanker.
Concha y Toro Chardonnay bag-in-box !! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar