Oksekjøtt, svinekjøtt, lam, kylling og fisk !
Du lager ganske enkelt potetstappe, som du heller over i en ildfast form, drysser over med ost - og steker i stekeovn ♥
- 700 g skrelte poteter
- 2 ss smør
- 1 dl melk
- 1⁄2 ts salt
- 1⁄4 ts pepper
- 100 g revet ost
- (Krydder)
- Kok potetene møre i en kjele med usaltet vann.
- Sil av vannet og damp potetene tørre.
- Mos potetene og rør inn smør og melk.
- Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen.
- Ha potetmosen over i en ildfast form, strø over revet ost -og eventuelt krydder.
- Stekes i stekeovn på 220°C i 20-25 minutter eller til osten er gyllen.
Kokte poteter moses og tilsettes smør, melk, salt og pepper ♥ |
Klar til steking (sammen med ovnsbakte grønnsaker) ♥ |
Servert med svinekam, grønnsaker og saus ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar