Jeg har forberedt ferdige retter, som jeg har fryst ned og 'hiver oppi',
fra fryst tilstand rett i Crock-Pot kjelen.
Les om Hjemmelaget fryste ferdigretter, klar for tilberedning i Crock-Pot 👉 her.
Dagens er en kjempegod biffgryte med masse smak !
Servert med nyheten Opphøgde Potteter Sprø Kubber, fritert i AirFryer.
- 800 -1200 g høyrygg eller rundbiff
- 1/2 dl mel
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 stk liten løk
- 1 stk hvitløk, uten fedd
- 1 stk gul paprika
- 1 stk rød paprika
- 400 g hermetiske tomater
- 1 stk knust kjøttbuljongterning
- 2 ss Worcestershire saus
- 1 ss grillkrydder
- 1 ss chilisaus
- Skjær kjøttet i litt store biter og legg det over i en stor Zip-pose.
- Tilsett salt, pepper og mel -og rist/bland det godt sammen.
- Bland sammen resten av ingrediensene i en bolle før du heller det over i posen med biff.
- Lukk posen og legg den i fryseren !!
- Ta den ut av fryseren og tin retten i kjøleskapet natten over.
- Legg blandingen over i Crock-Pot kjelen og kok på LOW i 7-8 timer.
- Serveres med ris, pasta eller poteter !
TRYKKOKER :
MEAT i 30 minutter + 15 minutter på KEEP WARM, så litt av dampen kommer naturlig ut. Slipp ut resten av dampen før du tar av lokket.
Opphøgde Potteter Sprø Kubber i AirFryer
Legg potetene i AirFryeren, du trenger ikke bruke olje.
En pose, 500 g friteres på 200 grader i 15-20 minutter.
MEAT i 30 minutter + 15 minutter på KEEP WARM, så litt av dampen kommer naturlig ut. Slipp ut resten av dampen før du tar av lokket.
Opphøgde Potteter Sprø Kubber i AirFryer
Legg potetene i AirFryeren, du trenger ikke bruke olje.
En pose, 500 g friteres på 200 grader i 15-20 minutter.
Rist litt på dem etter 10 minutter.
Middagen er klar om 7-8 timer ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar