Jeg prøver igjen !
Var ganske så flink i vår og på forsommeren, med ett kosthold med færre karbohydrater.
Jeg er ingen fanatiker altså, men prøver og kutte ut mat som inneholder hvetemel og sukker.
Innvilget meg en pause i sommer, men sommeren varte til langt ut i oktober 😃
Hva med en skikkelig god, saftig burger av kvernet høyrygg ?
Det er snadder !
Oppskrift finner du
her.
Men, ingen god burger uten godt hamburgerbrød
Du trenger til 4 stk:
Inneholder : 444 kcal - 1.25g karbo per stk
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl revet ost
- 2 egg
- 1 dl vann
- 2 ts bakepulver
- 1,5 ss fiberhusk
- 1/2 ts salt
Sånn gjør du:
- Mal sesamfrø til finmalt i en blender.
- Tilsett ost og kjør til en fin masse.
- Tilsett egg, vann, bakepulver og salt. Kjør blandingen i ca. 3 minutter.
- Tilsett fiberhusk og kjør blandingen i noen minutter til.
- Legg blandingen i 4 klatter i en langpanne med bakepapir. Klem dem litt ned med en skje.
- Dryss over litt ekstra sesamfrø.
- Stekes på 180°C varmluft, midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Fiberhusk er en glutenfri fiberblanding.
Dette er vannoppløselige fiber fra pulverisert psyllium frø-skall.
Den er smak -og luktfri.
|
Ingredienser |
|
Finmalt sesamfrø og ost |
|
Klare til steking |
|
Ferdig stekt |
|
Steker hamburger ! |
|
Hamburger brød ! |
Ikke gå i karbo-fella !!
Burgerost med cheddarsmak - 7,5g karbohydrat per 100g.
Cheddar, fra Eldorado - 0,1g karbohydrat per 100g.
|
Cheddar, med eller uten cheddar -og karbo ?? |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar