}); Edels Mat & Vin: Vårsuppe med nykål & farseboller ! Google+

fredag 29. mai 2020

Vårsuppe med nykål & farseboller !


Så var det meg og nykål igjen da 😅
Det må jeg ha minst to ganger i uken fra slutten av april til langt utpå sommeren !

Her har jeg brukt nykålen i en tykk suppe med masse grønnsaker og farseboller !

Enkel, men utrolig god og rask middag - alt du trenger er en kjele !
Fiks, ferdig på under 30 minutter 🌿



Du trenger til 4 porsjoner:
  • 1 liter vann
  • 2 stk kyllingbuljongterning
  • 2 stk poteter
  • 2 stk gulrøtter, ca. 150 gram
  • 1/2 stk pastinakk
  • 1/2 stk purre
  • 250 g nykål
  • 300 g medisterfarse
  • Salt 
  • Pepper
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Skrell og kutt opp poteter, gulrøtter og pastinakk i passende biter.
  2. Vask og skjær det hvite på purren i tynne ringer.
  3. Kok opp kyllingbuljong og legg i poteter, gulrøtter, purre og pastinakk.
  4. La suppen småkoke i ca. 10 minutter til grønnsakene er nesten møre.
  5. Tilsett grovhakket nykål.
  6. Legg i farse, formet som små boller og la suppen småkoke vider i 10 minutter.
  7. Smak til med salt og pepper. 
  8. Dryss over koriander -eller din favoritt urt ved servering.
  9. Spis & Nyt !
Klar til servering !
Koker grønnsaker !

Ingredienser !
Raubakk, Sør Fron, Gudbrandsdalen 29.05.20

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar