}); Edels Mat & Vin: Beef Pasta all'arrabbiata ♫ Google+

søndag 31. mai 2020

Beef Pasta all'arrabbiata ♫


Etter en tur i fantastisk vær i fjellheimen er det praktisk med en enkel og smakfull pastarett til middag, som er klar til servering på under 30 minutter !

All'arrabbiata er en rød italiensk saus, som har en ekstra krydret smak ved å tilsette masse chili.
"Rabiat" betyr sint - ordet "arrabbiata" betyr at en person er sint/har dårlig humør, navnet er
inspirert av den pikante sterke smaken av chili.

Sausen blir som regel servert til pasta penne.
Tilsett mørt biffkjøtt og parmesan så får du en perfekt pastarett 🍅


I glasset 🍷 Cune Crianza 2016 

Til 3 porsjoner trenger du :
  • 400 g ytrefilet av storfe
  • Stekesmør
  • 150 g pasta / 4 dl
  • 1 gul løk
  • 400 g hakket hermetiske tomater 
  • 1-2 chili, etter smak og behag..
  • Salt
  • Pepper
  • Frisk basilikum
  • Parmesan
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffen i strimler og stek den på sterk varme i to omganger. Krydre med salt og pepper.
  2. Hakk løken og surr den i stekesmør på middels varme til den blir gylden.
  3. Finhakk chili og tilsett den i løken, sammen med tomatene.
  4. La sausen koke i 10 minutter.
  5. Mot slutten av koketiden tilsettes frisk basilikum. Smak til sausen med salt.
  6. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  7. Sil av vannet og legg pastaen over i tomatsausen, la det koke og blande seg godt sammen, så du får tomatsausen godt rundt i alle kroker og kriker av pastaen.
  8. Bland inn biff i strimler og la alt bli skikkelig varmt.
  9. Dryss over revet parmesan ved servering.
Ingredienser !
Stek biffstrimler 
Kok saus og pasta !
Klar til servering !
Vendalsvannet !
Heggsetra 
Cune Crianza 2016 


Cune Crianza 2016 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar