31 mai 2020

Beef Pasta all'arrabbiata ♫


Etter en tur i fantastisk vær i fjellheimen er det praktisk med en enkel og smakfull pastarett til middag, som er klar til servering på under 30 minutter !

All'arrabbiata er en italiensk saus, som har en god krydret smak av chili.
"Rabiat" betyr sint - ordet "arrabbiata" betyr at en person er sint/har dårlig humør, navnet er
inspirert av den pikante sterke smaken av chili.


Sausen blir som regel servert til pasta penne.
Tilsett mørt, medium stekt biffkjøtt -og parmesan så får du en perfekt pastarett 🍅


I glasset 🍷 Cune Crianza 2016 

Til 3 porsjoner trenger du :
  • 400 g ytrefilet av storfe
  • Stekesmør
  • 150 g pasta / 4 dl
  • 1 gul løk
  • 400 g hakket hermetiske tomater 
  • 1-2 chili, etter smak og behag..
  • Salt
  • Pepper
  • Frisk basilikum
  • Parmesan
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffen i strimler og stek den på sterk varme i to omganger. Krydre med salt og pepper.
  2. Hakk løken og surr den i stekesmør på middels varme til den blir gylden.
  3. Finhakk chili og tilsett den i løken, sammen med tomatene.
  4. La sausen koke i 10 minutter.
  5. Mot slutten av koketiden tilsettes frisk basilikum. Smak til sausen med salt.
  6. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  7. Sil av vannet og legg pastaen over i tomatsausen, la det koke og blande seg godt sammen, så du får tomatsausen godt rundt i alle kroker og kriker av pastaen.
  8. Bland inn biff i strimler og la alt bli skikkelig varmt.
  9. Dryss over revet parmesan ved servering.
Ingredienser !
Stek biffstrimler 
Kok saus og pasta !
Klar til servering !
Vendalsvannet !
Heggsetra 
Cune Crianza 2016 


Cune Crianza 2016 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF