07 november 2020

Biffgryte a'la Osmansk Gulasj !


I går laget jeg BIFFGRYTE a'la Bourguignon med kremost etter denne oppskriften 👉 her ! 

I dag tok jeg rester av gryta i en boks, puttet den i sekken og reiste til fjells

Osmansk Gulasj, som du finner oppskrift på 👉 her, er en gryte, som først skal koke lenge og vel før den blir gratinert med ost i stekeovnen. 

Resultatet blir enkel og god hyttemat 🍂
Her kan du bruke rester av hvilken, som helst gryterett.
Legg den i en ildfast form, dryss over ost -og gratiner den i ovnen.
Gassovnen min har kun undervarme, så dessverre blir ikke osten så godt gratinert.

I glasset 🍷
Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018


Du trenger:
  • Gryterett
  • Revet mozzarella
  • Små tomater
  • Ovnsbakte poteter 
Sånn gjør du:
  1. Legg rester av gryterett i en ildfast form.
  2. Dryss over revet ost.
  3. Stekes i stekeovn på 225 grader i 25 minutter.
  4. Server med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta og gjerne en salat eller noe så enkelt, som gode tomater.

Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018

Peiskos 💚

Vintertegn 🍂


Svarthammern, Sør Fron - Utsikt mot Rondane !


Ingredienser !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF