Dette er en god erstatning.
Jeg brukte ramsløkpesto og pizzasaus fra 👉 Fredheims gårdsutsalg i Stange.
Du kan lese mer om Fredheims gårdsutsalg nederst i innlegget.Det er ikke reklame, det er framsnakking' 🐣 💛
🍅 Du trenger til 12 stk lavkarbo Pesto & tomatsnurrer :
Inneholder per stk : 142 kcal / 2,8 g karbo
- 50 g smør
- 2 dl matfløte
- 150 kesam mager
- 3 egg
- 120 g havrefiber
- 2 ss fiberhusk
- 2 ts bakepulver
- 1 ts tørrgjær
- 1 ts finesse bakesukker
- 1 ts salt
- 3 ss pesto
- 5 ss pizzasaus, sukkerfri
- 150 g revet mozzarella
- Basilikum
- Smelt smøret og bland det sammen med kesam, egg og fløte. Bruk gjerne en blender.
- Bland sammen havrefiber. fiberhusk, bakepulver, gjær, bakesukker og salt i en bakebolle.
- Tilsett 'eggblandingen' og visp det godt med men miksmaster eller lignende. Samle deigen i bunnen av bollen med en skje eller slikkepott.
- Dekk bakebollen med ett rent kjøkkenhåndkle og la deigen hvile en time.
- Forvarm stekeovnen til 175°C.
- Legg deigen på et ark bakepapir. Pensle ett annet bakepapir med et tynt lag olivenolje på.
- Legg bakepapiret med den oljedekte flaten ned mot deigen.
- Kjevle forsiktig på bakepapiret. Dra forsiktig av det øverste bakepapiret.
- Smør deigen med ett tynt lag pizzasaus og ett lag pesto (med max 6g karbo per 100g) i midten.
- Dryss 50 gram revet ost på remsen med pesto.
- Rull deigen til en pølse, på langsiden og del den i 12 emner.
- Legg dem på et bakebrett med bakepapir, klem dem litt ned med håndflaten og dryss over resten av osten.
- Stek snurrene midt i ovnen på 175°C. i 25-30 minutter.
- Dryss gjerne på litt hakket basilikum ved servering.
Fredheim gårdsutsalg ligger på Fredheim gård, i vakre Stange Vestbygd - Nordens Toscana. Med en nydelig utsikt og et fantastisk vertskap er en handletur hit en opplevelse i seg selv, og mange av kundene kommer langveisfra. Gården har vært i familien siden 1939, og det er i dag Louise Gjør som driver. Gården har 7500 verpehøner og produserer en rekke grønnsaker.
Gårdsbutikken ble i 2021 kåret til Norges beste gårdsbutikk av HANEN. Juryen sier blant annet at Louise Gjør har kommersiell teft, hun har rikt utvalg av egenproduserte produkter og hun utvikler sine egne merkevarer. Gårdsutsalget er innholdsrikt og innbydende.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar