Ikke lett å få fint bilde av "grå mat", så basilikum ligger der kun for fargens skyld c",) |
Full av gode smaker, selv om retten ser litt trist ut !
Til 4 personer:
Paprika-poteter:
- 600 g poteter, skåret i terninger
- 6 ss olivenolje
- 2 ss smør
- 1 ss paprikakrydder
- Salt og pepper
- Kok opp vann tilsatt salt.
- Tilsett potetene og kok i 5 minutter, skal nesten være møre.
- Hell av vannet og sett dem til side.
- Varm oljen i en stekepanne, tilsett potetene og stek til de blir sprø.
- Tilsett smør og paprika.
- Smak til med salt og pepper. Bland godt sammen.
Koteletter:
- Nakkekoteletter
- Stekesmør
- Salt og pepper
Krydre og brun kotelettene raskt på sterk varme på begge sider.
Etterstek i ovn på 150°C i 30-45 minutter.
Da blir kotelettene møre og gode.
Etterstek i ovn på 150°C i 30-45 minutter.
Da blir kotelettene møre og gode.
Bacon-kål:
- 200 g bacon
- 400 g rødkål
- 1,5 dl matfløte
Skjær kål i strimler, kok opp vann. Kok kålen i 2 minutter.
Hell av vannet.
Skjær bacon i biter og stek baconet i en stekepanne.
Tilsett forvellet kål, la det bli varmt før du tilsetter fløte.
Bland alt godt sammen og la det koke noen minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar