Enkel og god hyttemat ♥
men, du kan lage den i båten, i campingvogna og til og med hjemme også !
Mange bruker kinakål som salat, men det er egentlig en kål og smaken kommer mye bedre frem hvis den blir varmebehandlet. Den faller sammen under varmebehandlig, på samme måte som spinat -så ikke vær redd for at det blir for mye kinakål i retten, den forsvinner nesten c",)
Denne smakfulle retten, med asiatisk preg lager du på 30 minutter.
Du trenger til 3 porsjoner:
- 300 g biffkjøtt i strimler, jeg brukte ytrefilet av storfe
- Smør og olje til steking.
- 100 g eggnudler
- 150 g østerssopp
- ½ kinakål
- 1 stk rød paprika
- 2 ss fishsauce
- 4 ss soyasaus
- Pepper
Sånn gjør du:
- Kok nudler etter anvisning på pakken. Sil av vannet og sil med kaldt vann.
- Strimle sopp, kinakål og paprika.
- Stek kjøttet i en varm stekepanne på sterk varme. Sett det til side.
- Stek sopp og paprika i pannen.
- Tilsett kinakålen og la den steke med i noen minutter.
- Bland inn nudlene.
- Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn fishsauce og soyasaus.
- Dryss over litt pepper.
- La alt bli gjennomvarmt, det tar bare noen minutter.
- Spis & Nyt !
Vigna `800 Cesolina Valpolicella Classico 2015
Ung, ren og umiddelbar, preg av røde bær og urter, frisk ettersmak.
Passer godt til svinekjøtt, storfe, fugl. Frisk og fyldig.
Kr. 139,50
Smak:
Lykkelige kviger på fjellbeite - Heggsetra - Sør Fron - Gudbrandsdalen |
Klar til servering ! |
Spis & Nyt !! |
Steker sopp, paprika og kinakål ! |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar