11 juli 2016

Jalapeno-marinert ytrefilet, potetsalat og mango & bønnesalat fra Annis ♫


Noen ganger er det helt ålreit med 'ferdig-mat', i hvert fall når den er hjemmelaget fra Annis Pølsemakeri på Ringebu !! 

Billig er det ikke, men en fantastisk kvalitet på råvarene og de ferdige produktene.

Tok turen fra hytta til Ringebu i dag -og man er ikke i Ringebu uten en tur innom Annis.

I dag ble det ytrefilet av storfe, marinert i en litt hot jalapeno-marinade kr. 375,- pr. kg.
Tilbehøret ble potetsalat (til kr. 95,- pr. kg) og en frisk og god salat med bønner, mango, rødløk, paprika, chili og koriander med en syrlig vinaigrette, kr. 160 pr. kg.

Kjøttet tempererte jeg i romtemperatur i ca. 30 minutter før jeg stekte det raskt i en varm panne med rapsolje, 2-3 minutter på hver side.
Biff bør alltid hvile 5-10 minutter før servering.

Det var herlig mørt og smaksrikt - snadder !!
Så godt - så enkelt ♫

Dagens handel ♫

Litt av kjøttdisken på Annis ♫

Annis Pølsemakeri AS

Langreist øl, fra Kiwi Ringebu !! ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF