Grønnsakssuppe med kjøttdeig ✿ Hyttesuppe ♫♪


Litt kjøttdeig og noen grønnsaker -og VIPS så har du middag !!
Ganske god også faktisk !!

Alt du trenger er en skjærefjøl, kniv, en stekepanne og en kjele !
Perfekt hyttemat

Du trenger til 4 porsjoner:

  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • Smør
  • 2 stk poteter
  • 2 stk gulrøtter
  • 1 bit sellerirot
  • 400 g kjøttdeig
  • 400 g hermetisk tomat, hakket
  • 8 dl kjøttkraft / jeg brukte vann og 2 beger kjøttfond 
  • 1 ts karve
  • Salt
  • Pepper
  • Persille
  • Brød og smør
Sånn gjør du:
  1. Finhakk løk og hvitløk (bruker du hvitløk 'på tube' kan du tilsette den når kjøttdeigen nesten er ferdig stekt) og stek den i godt smør til den er gyllen.
  2. Tilsett kjøttdeigen og stek den.
  3. Skrell og skjær poteter, gulrøtter og sellerirot i terninger.
  4. Ha løken og kjøttdeigen i en kjele, sammen med potet, sellerirot og gulrot.
  5. Hell på vann, hermetiske tomater, karve og tilsett kjøttfond.
  6. La suppen koke ca. 15 minutter til grønnsakene er møre.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Pynt med litt persille og server suppen med godt brød.

Hyttesuppe under arbeid 
Herlig, enkel smaksrik suppe 
Ingredienser
Hyttekos

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF