}); Edels Mat & Vin: Enchiladas med kjøttdeig ♫ Google+

lørdag 8. juni 2019

Enchiladas med kjøttdeig ♫


Enkel og god kosemat, som passer helt perfekt i sofakroken ♫ 
Serveres med hva du måtte ønske. Guacamole, rømme, salat og litt ekstra tomatsalsa 🍅

Nederst i innlegget kan du se litt av mine samleobjekter.
 😊 Nyt kvelden -og ikke ta deg selv så høytidelig ♫


I dag ble det kortreist øl i glasset ♫
Fra Doblaugs Bryggeri 🍺
De holder til på Frya i Ringebu.
Vannet som blir brukt i ølen er fra elva Frya, som har sitt utspring i Rondane nasjonalpark.


Til 6 stk trenger du:
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 liten løk
  • 2 ss tacokrydder
  • 1 stk glass tacosaus
  • 1 liten box hermetisk mais
  • 1 rød paprika
  • 3 dl revet hvitost
  • 6 stk tortilla
  • Tomatsala
Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttdeig og hakket løk i en blanding av olje og smør.
  2. Tilsett tacokrydder og tacosaus.
  3. La det hele koke i noen minutter.
  4. Ha i mais og paprika i små terninger.
  5. Legg fyllet på tortilla og rull sammen.
  6. Legg dem med skjøten ned i en smurt ildfast form.
  7. Legg på litt tomatsalsa og dryss over revet ost.
  8. Gratineres i ovnen ved 225 grader til osten har smeltet ♫
Stek kjøttdeig og løk ♫
Tilsett tacokrydder og saus ♫
Bland inn mais og paprika ♫
Legg fyllet i tortilla ♫
Legg på tomatsalsa og revet ost ♫
Klar til steking ♫
Spis & Nyt ♫
Herlig natur ♫
Jeg er litt nostalgisk av meg. Har ikke hjerte til å kaste noe, som det ligger gode minner i ♫  Lusekofter og solbriller er bare noe av det du finner i skuffer og skap på hytta mi her oppe 😊

Lusekofter
Her har bestemor en av lusekoftene på seg, med meg på armen i 1967
Solbriller ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar