}); Edels Mat & Vin: Asiatisk omelett med biff ! Google+

søndag 25. januar 2015

Asiatisk omelett med biff !


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne.
Den kan fylles med hva du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr.
Her får du oppskrift på en god, mektig omelett med biff og asiatiske smaker.



Til en person trenger du:
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Stekesmør
  • Stekeolje
  • 100 g biffkjøtt
  • 100 g sopp
  • 50 g bønnespirer
  • 1 ss oystersauce
  • 1 ss soyasauce
  • Salt
  • Pepper

Tilberedning:
  1. Krydre biffen med salt og pepper. Skjær biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet og sopp i skiver. Bruk gjerne fersk sopp, men det hadde jeg dessverre ikke i dag, så her ble det hermetisk champinjong.
  2. Stek biff og sopp rask i en varm panne med olje.
  3. Tilsett bønnespirer, oystersauce og soyasauce og la at bli gjennomvarmt.
  4. Sett det til side, mens du steke omeletten.
  5. Visp egg og vann lett sammen.
  6. Stek omeletten på middels varme med litt smør.
  7. Når omeletten nesten har stivnet legger du på biffblandingen på den ene halvdelen.
  8. Brett den andre halvdelen over og stek videre noen minutter.

Ingredienser
Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/3910/hamar">Hamar</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar