28 mars 2015

Meny, med smak av havet og en himmelsk dessert ♫♪


En nydelig 3 rettes meny, med smak av havet og en nydelig dessert.
Det er jo ikke alle som spiser kjøtt, så her ett forslag til en kjøttfri aften.
Det ligger link til oppskriftene under bildet av retten !

Gratinert hummer med spicy kryddersmør
Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪
Smaker helt nydelig, men den er ganske så dyr og inneholder lite 'mat' i forhold til størrelsen,
men  mmmm den er verdt hver krone !!

Oppskriften finner du her.
Vin til forretten:
Her kan du selvfølgelig servere en god champagne hvis du ønsker det.
Men Prosecco er ett billig og veldig godt alternativ.

Riondo Prosecco Spago Nero
Laget av 100% Glera, den grønne druen i den populære prosecco fra Veneto i Italia.



Ovnsbakt laks med grønn saus 
Kjempegod, litt HOT laksemiddag, fiks ferdig på under en halvtime.
Tror nesten at de, som ikke liker fisk hadde likt denne !!

Oppskriften finner du her.
Pra Soave Classico Superiore 2013
Til laks passer det med en hvitvin med mye friskhet og med en del syre, som balanserer fettet i laksen. Ung og fruktig Italiener med preg av eple og sitrus.


Porsjonskaker med bringebærlokk
Sprø bunn, syrlig og søt panna cotta, som toppes med friske bringebær i en nydelig sitrongele !
Dette er en søt, men likevel frisk dessert, som smaker helt 'smaskens'

Oppskriften finner du her.
`:´¯)░
.. (¯ `•.\|/.•´¯) LEV - SPIS -NYT ♪ ♪
░(`◠‿◠).•´¯)
.. (_.•´/|\`•._).. .•.¸¸.٭✻.☆ ´¯` •.•.¸¸





Bildet vant påskekonkurransen, 2015 på  https://www.leroyseafood.com
Gave/premie fra Lerøy ♫♪


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF