10 mars 2016

Fiskekaker med maissalsa ♪


Nydelig, frisk og smakfull rett 
Bruk gjerne hjemmelagede fiskekaker -eller bruk noen ekstra kroner på noen som inneholder mye fisk og smaker godt.
Jeg brukte koljekaker fra Innlandets -og kanskje Norges beste fiskebutikk, lettvint og godt !

Hvis du vil lage fiskekakene selv:
Oppskrift på gode fiskeburger med ørret og laks finner du her -og enkle laksekarbonader med persille finner du her.

Spis & Nyt ♪♪

Du trenger:
  • 1 boks mais
  • 1 liten rød paprika, skjært i små terninger
  • 0,5 rødløk, hakket
  • 2 store tomater. fjern den bløte kjernen og skjær dem i små terninger
  • Frisk koriander, ca. 1/2 potte. Bruk stilken også, det er der mye av smaken sitter.
  • Sitronsaft, ca. fra 1/2 sitron
  • Tabasco, ca. 20 dråper
  • Fiskekaker
  • Godt brød, påsmurt majones eller ovnsbakte poteter.

Slik gjør du:
  1. Bland alle grønnsakene, samt frisk koriander og tilsett sitronsaft og tabasco etter smak.
  2. Stek fiskekakene i godt smør, så de blir gjennomvarme.
  3. Server fiskekakene med godt brød, påsmurt majones til lunch eller med ovnsbakte poteter til middag.
Maissalsa ♪

Spis & Nyt 

Ingredienser 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF