Kjærestetur til København
♥ Ett herlig avbrekk fra hverdagslivet !
Hele fire døgn med romantikk, god mat og godt drikke.
København holder ennå på det typisk danske lynne og den deilige atmosfæren, og overalt kan du finne en uteservering eller et vertshus.Her finnes også utallige smågater, åpne plasser, torg og parker, og kombinert med at byen byr på all den atmosfære, sjarm og storbyliv du bare kan ønske deg, blir det deilig å være norsk i København!
I København finner du restauranter i alle prisklasser og det kryr av gode spisesteder i byen. Visste du at København er byen i Norden med flest Michelinstjerner! Du kan selvsagt også spise deilig mat uten å tømme lommeboka.
Nå er kanskje ikke tur med 'Danmarksbåten' 'luxus-life', men joda hvis du spanderer noen ekstra kroner. Vi reiste med
Pearl Seaways -og hadde oppgradert lugaren til
Commodore suite, som også gir flere tilleggsgoder.
|
Commodore suite med egen balkong, bad, gjestetoalett, soverom med store vinduer, to tv'er, stort oppholdrom ♫♪ |
Kveldens middag:
MARCO POLO RESTAURANT
Måltider må bestilles senest 24 timer før avreise og vi har bestilt 3 retters middag, kr. 459,- per person. Drikke kommer naturligvis i tillegg.
Menyen består av 3 forretter, 2 vegetar/mellomretter, 3 hovedretter og 3 desserter,
samt kjøkkensjefens 4 retters anbefaling.
Ikke så mange retter, som ofte er en fordel -bedre med kvalitet enn kvantitet.
Jeg valgte disse rettene, med en god Amarone i glasset ♫♪
Sprængt vildand med cidermarinerede jordskokker
samt citron- og timiankaramel
(And med cidermarinerede jordskokker og sitron- og timiankaramell)
Hjort med stegte søde kartofler, brændt porre og rosenpebersauce
(Hjort med stekte søtpoteter, stekt purre og rosepeppersaus)
Limonchello- og yoghurt Panna Cotta med litchiekompot og Pralinemacarons
(Limoncello- og yoghurt Panna Cotta med litchiekompott og Praline makroner)
Limoncello er en italiensk sitronlikør.
Litchi, eller kjærlighetsfrukt som vi ofte kaller den, er en frukt som opprinnelig kommer fra Kina der den har vært dyrket i over 2000 år. Praline er hva jeg vil kalle konfekt.
Frokosten ble etter vårt eget ønske serverte i suiten kl. 08.00
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar