Enkel, sunn og god middag !
Tomatsausen er laget med friske tomater og chili 🍅
Jeg serverte retten med tagliatelle og lettkokte asparges ღ
Du trenger til 4 porsjoner:
- 800 g skinn og benfri ørretfilet
- 2 ts salt
- 1 ts pepper
- 6-8 stk tomater
- 2-3 stk rød chili
- 1 fedd hvitløk
- 1 stk løk
- Olje
- Basilikum
- Pasta
- Asparges
Slik gjør du det:
- Rens chilien og fjern frøene, skjær den i biter.
- Skjær tomater i båter/biter.
- Kjør chili og tomater i foodprosessor til en grov masse.
- Skrell og hakk løk og hvitløk og surr dem i olje.
- Ha i tomatmassen og kok sausen i ca. 15 minutter.
- Tilsett en neve, hakket, frisk basilikum og smak til med salt og pepper.
- Stek fisken i stekeovn på 200 grader i 15-18 minutter,
- Kok pasta a'dente etter anvisning på pakken.
- Server varm pasta med stekt ørret og hell sausen over.
- Dryss over frisk basilikum og server retten med lettkokte asparges.
Tomater og chili |
Tomater og chili |
Ingredienser |
Sjømatmagasinet Nr. 1 / 2016 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar