14 september 2017

Kremet pasta med rød pesto og stekt torsk !!


Tror mange flere, hadde spist mye mer fisk - hvis de bare lærer seg å bruke smaksrikt og godt tilbehør. Her er en smaskens pastarett med stekt torsk !
Denne pastaen er ganske så sterk altså, bruk mindre pesto hvis du vil ha den litt mildere.
Fiks ferdig på under 30 minutter !!

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 300 g fullkorns pasta, jeg brukte bønnepasta
  • 600 g torskefilet
  • Stekesmør
  • 150 g små tomater
  • 150 g sukkererter
  • 3 dl Crème Fraîche Lett
  • 5 ss pesto med tomat og chili *
  • Salt 
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Skjær torskefilet i porsjonstykker og fjern bein og skinn.
  2. Krydre fisken godt med salt og pepper.
  3. Stek fisken i en stekepanne med godt smør, på middels varme i ca. 3 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt.
  4. Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann. Sil av vannet, men ta vare på litt av det.
  5. Rør sammen Crème Fraîche Lett og pesto.
  6. Skjær tomater i to eller fire.
  7. Skjær av endene på sukkererter og skjær dem i to eller tre.
  8. Bland pestosausen, tomater og sukkererter sammen med den kokte pastaen.
  9. Tilsett litt av kokevannet, hvis den blir for tørr.
Ingredienser !

Forbereder grønnsaker ! 

Koker pasta og steker torsk !
Klar til servering !!!

Hvis du ønsker og lage pesto selv:

Tomatpesto med chili:
  • 2 fedd hvitløk
  • 100 g soltørkede tomater
  • 1 finhakket chili
  • 2 ss pinjekjerner
  • 2 ss revet parmesanost
  • 1 dl olivenolje
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Rist pinjekjerner i en varm panne.
  2. Ha alle ingrediensene til pestoen i en blender.
  3. Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF