Varmrøkt pepperlaks, det er så godt det !!
I dag havnet den i pastaskålen !
Rask, enkel og god middag 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
- 150 g varmrøkt pepperlaks
- 100 g reker, uten skall
- 200 g spaghetti, fullkorn
- 1 stk vårløk
- 3 ss crème fraîche lett
- Salt
- Pepper
- Basilikum
Sånn gjør du:
- Skrell rekene.
- Skjær laksen i biter.
- Skjær vårløk i ringer.
- Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
- Rett før spaghettien er ferdig kokt, varmer du opp crème fraîche raskt i en kjele eller liten stekepanne på svak varme.
- Tilsett vårløk og pepperlaks.
- Smak til med salt og pepper.
- Vend rekene inn helt til slutt, de skal ikke koke.
- Hell blandingen over spaghettien og dryss over hakket basilikum ved servering.
![](https://4.bp.blogspot.com/-8SRbNJCsaDc/WcKUn-a-CAI/AAAAAAAAavg/Uh9iQsOgjHc2o0_1QkT2dHhZ4JQMM1ACwCLcBGAs/s640/PICT_20170920_171715.JPG) |
Ingredienser ♫♪ |
![](https://4.bp.blogspot.com/-zcCxZtittik/WcKUySwUPAI/AAAAAAAAavk/5HJ51gb3STgig14P3gY7VNnPSQtcWKRAQCLcBGAs/s640/PICT_20170920_173657.JPG) |
Koker spaghetti og skal varme opp crème fraîche lett ♫♪ |
![](https://1.bp.blogspot.com/-Gpn11gOa0As/WcKVGPZgOzI/AAAAAAAAavo/n8uwCUUEPBEORxxg-sobU3O3RdzhLf3CgCLcBGAs/s640/PICT_20170920_174404.JPG) |
Crème fraîche lett, pepperlaks og vårløk ♫♪ |
![](https://3.bp.blogspot.com/-IvLm2HC2ERI/WcKVdK0RwUI/AAAAAAAAavw/KhgG2yQj_f876_sIx_iq0d2igRCUb_fewCLcBGAs/s640/1505923336705.jpg) |
Klar til servering ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar