20 september 2017

Spaghetti med varmrøkt pepperlaks og reker ♫♪


Varmrøkt pepperlaks, det er så godt det !!  
I dag havnet den i pastaskålen !
Rask, enkel og god middag 🌿

Du trenger til 2 porsjoner:
  • 150 g varmrøkt pepperlaks
  • 100 g reker, uten skall
  • 200 g spaghetti, fullkorn
  • 1 stk vårløk
  • 3 ss crème fraîche lett
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum

Sånn gjør du:
  1. Skrell rekene.
  2. Skjær laksen i biter.
  3. Skjær vårløk i ringer.
  4. Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
  5. Rett før spaghettien er ferdig kokt, varmer du opp crème fraîche raskt i en kjele eller liten stekepanne på svak varme. 
  6. Tilsett vårløk og pepperlaks.
  7. Smak til med salt og pepper. 
  8. Vend rekene inn helt til slutt, de skal ikke koke.
  9. Hell blandingen over spaghettien og dryss over hakket basilikum ved servering.
Ingredienser ♫♪
Koker spaghetti og skal varme opp crème fraîche lett ♫♪
Crème fraîche lett, pepperlaks og vårløk ♫♪
Klar til servering ♫♪

I helgen var det Mat- og Landbruksfestival i Hamar - Midt i Matfatet 
En av utstillerne var selvfølgelig Hamars -og Norges beste fiskebutikk Knutstad & Holen A/S

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF