Jeg bruker babyleaf/babyspinat i selve omeletten og servere den med sprøstekt bacon og tomat 🍅
Du kan steke tomatene, i skiver på toppen av omeletten hvis du liker varm tomat best !
Frokosten sin det 🌿🍴
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggiLlgmNeZ7Cy0cXXmDjhwzpfknQTlA3sxy8PksSUTlqry0Ikl-gPdZjfqvB3zwwiC5a3B92qtA1L49MFhYsCWqz_v8Uws3Rwx__W5YNPafuQRnavs0sxAzii-084T-qRsIcCERSJfsr52Krz-NELWtQKiB2Cnu62fqiGVpVY8pFQSqXiAUa6t4pRfDi5E/w640-h480/1711272719386.jpg)
Du trenger til 2 porsjoner:
- Eggehviter av 4 egg
- 1/2 ts seltin
- 65 g babyleaf
- 1 ss olje
- 140 g bacon
- 2 stk tomater
- Salt og pepper
Sånn gjør du:
- Pisk sammen eggehviter og seltin til den stivner. Jeg bruker håndmikseren.
- Stek babyleaf i en stekepanne med litt olje, til den faller sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Hell over eggehvitene og bland sammen eggehviter og babyleaf.
- Stek omeletten på middels varme under lokk, til den stivner.
- Legg bacon på en stekeplate med bakepapir.
- Stekes i stekeovn på 180ºC varmluft til de er sprø, men ikke brente.
Steg for steg 👇
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar