Edels lavkarbo 'pølsevafler' !


👉 Pølse i vaffel på lavkarbo vis 😋

Supergodt til lunch eller middag.

Jeg bruker havrefiber 🌿
Havrefiber består av skallet fra havreskroget. Havrefibret brytes ikke ned i tarmsystemet, fordi det ikke løser seg opp i væske. Dermed passerer det uendret gjennom tarmsystemet, uten at det tas opp i blodbanen. Det er glutenfritt og har nøytral smak. Havrefiber gir fylde og tekstur til bakverk uten å tilføre en eneste karbohydrat – bare masse fiber.

Ønsker du søtere vafler servert med syltetøy og rømme,  finner du oppskrift 👉 her.

Server pølse i vaffel med rå løk, rekesalat & ketchup 🍅
Kanskje det frister mer med sprøstekt bacon eller ost & skinke ? 🌿


Du trenger til 10 stk:
1 stk vaffel inneholder 148 kcal, 13g fett, 3,5g protein, 1,6g karbo 👊
  • 4 egg
  • 1 ss finesse bakesukker
  • 300 g seterrømme
  • 40 g havrefiber
  • 1 ts kardemomme
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss fiberhusk
  • 1 ts seltin
Tilbehør
Gram karbo per 100 gram
  • Gilde wienerpølse - 5,2g 
  • Mills rekesalat - 4g 
  • Rå løk - 5,7g 
  • Ketchup uten sukker  - 7,3g 
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen egg og finesse bakesukker.
  2. Rør inn rømme og tilsett havrefiber, vaniljesukker, kardemomme, bakepulver og fiberhusk.
  3. La røren svelle i 10 minutter, den blir veldig tykk.
  4. Legg på en stor ss røre i oppvarmet vaffeljern og stek dem. Jeg sprayet på litt rapsolje på den første stekingen. 













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF