Her kommer den andre ukemenyen tilberedt i slowcooker, den første finner du ⇾ her !
Middagsrettene må forberedes på morgenen eller dagen før, men det er det verdt !
Crock-Pot er det offisielle merkenavnet på slowcooker, som kom på markedet i USA på 1970 tallet. I ettertid har det kommet mange forskjellige utgaver og etterligninger på 'elektriske kjeler, som koker mat på svak varme over lengre tid' !
2010 Crock-Pot kommer endelig til Norden og de andre nordiske landene! Nå oppdager hele Skandinavia fordelene med å lage mat med langkoking.
2018 Crock-Pot Express lanseres i Skandinavia. Dette er en multicooker med trykkokingsfunksjon, som gjør det mulig å velge om man vil tilberede maten raskt eller langsomt.
Jeg har to utgaver, den tradisjonelle 'slowcooker', som du kan lese om → her -og Expressen, som kom i 2018 med funksjonen trykkoker. Den kan du lese om ⇾ her.
Bacalao er en av mine favorittretter !
Den har en spesiell smak. Vil faktisk kalle det for umami-smak.
Umami er den femte smaken ved siden av surt, søtt, salt og bittert.
Poteter er byttet ut med sellerirot og persillerot🌿
Smaken er like god.
Denne utgaven er med skikkelig smakfull kylling med en herlig saus, syltet rødløk, chilimajones, toppet med koriander og jalapeno for dem, som ønsker den skikkelig hot🌿
Jeg gratinerer 'Pulled Pork Nachos' i porsjonsformer.
Herlig varmende nydelig gryte 🌿
Gryta er full av smak da den består av chili, paprika, masse krydder og øl 🍺
Server gryta med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta, grønnsaker eller salat. Jeg tilsatte aspargesbønner, gulrøtter og champignon i kjelen når det gjenstod en time og serverte retten med fløtegratinerte poteter og tyttebær 🌿
Østlandsvariant av den kjente og kjære fårikålen 🍂
Opprinnelig blir Gris-i-kål laget med svinekjøtt, kål, vann, salt og hel pepper.
Jeg smaksetter den litt ekstra.
Bruker kjøttbuljong, løk, laurbærblad og eple for ekstra syrlighet.
Jeg bruker nakkekoteletter i denne oppskriften.
Men, man kan gjerne bruke svinekjøtt i litt tykkere biter, som ikke koker så fort i stykker.
Alle, som liker sjokolade og nøtter vil elske disse godbitene 😋
2010 Crock-Pot kommer endelig til Norden og de andre nordiske landene! Nå oppdager hele Skandinavia fordelene med å lage mat med langkoking.
2018 Crock-Pot Express lanseres i Skandinavia. Dette er en multicooker med trykkokingsfunksjon, som gjør det mulig å velge om man vil tilberede maten raskt eller langsomt.
Jeg har to utgaver, den tradisjonelle 'slowcooker', som du kan lese om → her -og Expressen, som kom i 2018 med funksjonen trykkoker. Den kan du lese om ⇾ her.
Link til oppskriften finner du i navnet på retten.
God middag 🍅
Herlig smaksrik kyllingryte med knallgod saus 🐔🍃
Appelsin og soyasaus er en perfekt match.
Jeg bruker lårfilet i denne retten. Den er mye saftigere og har mer smak enn kyllingbryst.
Kyllingen kan gjerne brunes litt før du tilsetter det i gryta. Det er en fordel i hvert fall når man bruker lårfilet med fett. Bruker du kyllingbryst kan du dele dem opp og legge dem rett i kjelen, men jeg bruner ofte dem også, det gir bedre smak på retten.
Herlig spaghetti og kjøttdeig for oss, som aldri bli lei av denne litt barnslige retten 🍝.
Den tomatbaserte kjøttsausen blir bedre og bedre jo lenger den koker.
Jeg koker den i en Crock-Pot/slowcooker. Forbereder gryta klar til koking kvelden før og setter den på 'kok' før jeg drar på jobb. Da gjenstår det å koke spaghetti før middagen er klar til servering.
Appelsin og soyasaus er en perfekt match.
Jeg bruker lårfilet i denne retten. Den er mye saftigere og har mer smak enn kyllingbryst.
Kyllingen kan gjerne brunes litt før du tilsetter det i gryta. Det er en fordel i hvert fall når man bruker lårfilet med fett. Bruker du kyllingbryst kan du dele dem opp og legge dem rett i kjelen, men jeg bruner ofte dem også, det gir bedre smak på retten.
Den tomatbaserte kjøttsausen blir bedre og bedre jo lenger den koker.
Jeg koker den i en Crock-Pot/slowcooker. Forbereder gryta klar til koking kvelden før og setter den på 'kok' før jeg drar på jobb. Da gjenstår det å koke spaghetti før middagen er klar til servering.
Den har en spesiell smak. Vil faktisk kalle det for umami-smak.
Umami er den femte smaken ved siden av surt, søtt, salt og bittert.
Poteter er byttet ut med sellerirot og persillerot🌿
Smaken er like god.
🍅 Server bacalao med godt brød.
Dirty fries er pommes frites med topping !
Lag først 'Pulled chicken' i en slowcooker. Det kan gjøres dagen før servering.
Denne utgaven er med skikkelig smakfull kylling med en herlig saus, syltet rødløk, chilimajones, toppet med koriander og jalapeno for dem, som ønsker den skikkelig hot🌿
Først må du steke 'Pulled pork' - oversatt til norsk betyr det revet gris - du river den godt stekte grisen til tynne strimler ! Du kan gjerne lage pulled pork dagen før servering.
Du kan også steke nachos i en stor ildfast form eller på en stekeplate med bakepapir 🍅
Nachos lages med pulled pork, tortilla chips og smeltet cheddar.
Serveres med tomatsalsa, guacamole, vårløk og rømme.
Gryta er full av smak da den består av chili, paprika, masse krydder og øl 🍺
Server gryta med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta, grønnsaker eller salat. Jeg tilsatte aspargesbønner, gulrøtter og champignon i kjelen når det gjenstod en time og serverte retten med fløtegratinerte poteter og tyttebær 🌿
Opprinnelig blir Gris-i-kål laget med svinekjøtt, kål, vann, salt og hel pepper.
Jeg smaksetter den litt ekstra.
Bruker kjøttbuljong, løk, laurbærblad og eple for ekstra syrlighet.
Jeg bruker nakkekoteletter i denne oppskriften.
Men, man kan gjerne bruke svinekjøtt i litt tykkere biter, som ikke koker så fort i stykker.
Dette ble min utgave av - Godt og veldig enkelt !
Inneholder :
Mørk kokesjokolade, lys kokesjokolade, hvit sjokolade og hjemmelaget Butter chips.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar