Enkel og god forrett, med masse smak !
Ingredienser:
(Til 4 porsjoner)
- 4 plater butterdeig
- Litt hvetemel, til utkjevling
- 1 egg, sammenvispet med
- 1 ss melk
- 1 liten rødløk, i skiver
- 100 gr. geitost, jeg brukte snøfrisk
- 4 skiver røkelaks
- Pepper
- Dill
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Tin 2 dypfryste butterdeigsplater i 20 minutter.
- Kjevl ut til dobbel lengde og del i to.
- Plasser butterdeigen på en stekeplate med bakepapir og pensle dem med eggeblandingen.
- Fordel løkskivene oppå og topp med smuldret geitost.
- Stekes i 20 minutter eller til butterdeigen har hevet seg og blitt gyllenbrun.
- Avkjøles litt før du legger på skiver med røkelaks.
- Strø over litt pepper,
- Pynt med litt dill og server omgående.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar