Renskåret svinekjøtt er magert, inneholder kun 2-4% fett og er kjempegodt !!
Enkel hverdagsmiddag og ganske så sunn, bruk gjerne fullkornspasta !
Fiks - ferdig på under 30 minutter !
Enkel hverdagsmiddag og ganske så sunn, bruk gjerne fullkornspasta !
Fiks - ferdig på under 30 minutter !
- 4 stk skinkebiffer av svin ytrefilet
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 stk appelsin - kun saften
- 2 ss soyasaus
- 4 stk gulrot
- 1-2 stk purre
- 400 g tagliatelle, ca. 14 'bunter'
Sånn gjør du:
- Krydre svinebiffene godt med salt og pepper.
- Brun kjøttet raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme i litt olje.
- Hell på appelsinsaft og soyasaus.
- Legg på lokk, trekk pannen til side og la svinebiffene ettersteke i ca. 10 minutter.
- Skrell gulrøttene med en potetskreller.
- Fortsett og bruk potetskrelleren til å lage strimler.
- Skjær purren i ringer.
- Kok pastaen i lettsaltet vann.
- Legg i gulrot- og purre i samme kjelen, som pastaen, når det gjenstår 3-4 minutter av koketiden.
- Sil av vannet.
- Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker, hell appelsinskyen over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar