De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller.
Serveres med en salt og syrlig dipp !
Til 8 stk vårruller:
Vårruller:
- 2 stk egg
- 2 ss vann
- ¼ ts grovt chilipulver
- ½ stk paprika i strimler
- 1 stk avokado i strimler
- 2 stk vårløk i tynne skiver
- 2 ss frisk koriander
- Reker, skrelt
- 8 stk rispapir
- Saften av 4 stk lime
- 4 ss fiskesaus (asiatisk)
- 1 ts hvitvinseddik
- 2 ss sukker
- 1 ts hvitløk, Gorumet Garden
- 1/2 ts chilipulver
Sånn gjør du:
- Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett den i kjøleskapet.
- Kutt grønnsaker og skrell reker.
- Ta litt sitronsaft på avokadoen, så den ikke blir brun.
- Visp sammen egg og vann.
- Hell røren i en varm panne med olje og dryss over chilipulver.
- Stekes kun på en side over svak varme. Avkjøles.
- Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i 10-15 sekunder, til det blir mykt.
- Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
- Legg på omelett, reker og grønnsaker.
- Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
- Server rullene sammen med dippen.
Ingredienser ! |
Under arbeid ! |
Les Champs d'Or Chardonnay 2012 ♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar