Koteletter, koteletter..... Ola Normann spiser utrolig mange koteletter i løpet av ett år.
Det eneste som kan endres litt på er tilbehøret !
Her en oppskrift på koteletter med en touch av Spania ♫♪
Litt mer spennende enn det vanlige tilbehøret vi 'trauste' nordmenn ofte bruker !
Passer like godt på en helt vanlig hverdag og som søndagsmiddag med familien.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4-6 nakkekoteletter
- Olje til steking
- Salt
- Pepper
- 1 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 1 stk grønn squash
- 1 stk rød chili (Husk alltid og vaske hendene i sitronsaft, så slipper du Chili'øye c",)
- 3 ss sorte oliven
- 1½ dl eplecider
Sånn gjør du:
- Brun kotelettene raskt.
- Dryss over litt salt og grovmalt pepper.
- Legg dem til side og hold dem varme.
- Del paprika i strimler, squash i skiver og finhakk chili.
- Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider, du kan også bruke hvitvin -eller vann og 2 ts eddik.
- Legg kotelettene over og legg på lokk.
- La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar