Nydelig søndagsmiddag etter en dag ute i naturen ✿✿
Enkelt og greit !
Grønnsakene passer seg selv i stekeovnen, mens du steker svinebiff i stekepannen.
Ingredienser:
- Pepperbiff av svin ytrefilet (God Helg fra Kiwi c",)
- Søtpoteter
- Fennikel
- Sjalottløk
- Timian, frisk
- Salt
- Pepper
- Olje'
Start med potetene:
Skrell og del søtpoteter og fennikel i skiver -og sjalottløk i båter.
Legg i et ildfast fat, vend inn olje, salt, pepper og frisk timian.
Stek i stekeovn ved 225 grader i ca. 20-30 minutter til potetene er møre og gylne.Vend om på grønnsakene under stekingen.
Fres svinebiff på sterk varme, ca. 5 minutter på hver side, på middels/sterk varme.
Spis & Nyt !!! God middag ✿✿
Spis & Nyt !!! God middag ✿✿
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar