Pizza blir vi vel aldri lei av.
Dette er en god gammel 'slager' - litt typisk 80-tall's pizza !
Lørdagspizza med tykk bunn, kjøttdeig, løk og sopp !
Spis & Nyt ♫♪
Pizzabunn:
Sånn gjør du:Dette er en god gammel 'slager' - litt typisk 80-tall's pizza !
Lørdagspizza med tykk bunn, kjøttdeig, løk og sopp !
Spis & Nyt ♫♪
Pizzabunn:
- Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
- Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
- La den heve i 45 minutter.
Pizzafyll:
- 400 g kjøttdeig av storfe
- 1 løk
- 1 liten box sjampinjong
- 1 box tomatpure
- 1,5 dl vann
- 1,5 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts kajennepepper
- 4 ts pizzakrydder
Stek kjøttdeigen i stekepannen, smuldre den opp med en gaffel under stekingen.
Ta det over i en kjele.
Ta det over i en kjele.
Hakk løk, stekes gylden i smør, før den tas over i kjelen med kjøttdeig.
Tilsett hermetisert sjampinjong, i skiver.
Ha i tomatpure og vann. La det koke ca. 15 minutter.
Smak til med krydder.
Kjevl deigen ut på en smurt stekeplate.
Legg på pizzafyll.Strø over revet ost.
Stekes i stekeovn på 225 grader i ca. 20 minutter ♫♪
Til rykende varm pizza smaker det godt med ruccola, med ett dryss havsalt ღღTorres Coronas ♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar