Passer utmerket til sen helgefrokost eller lunch !
Spis & Nyt ღ
Til 2 porsjoner:
Spis & Nyt ღ
Til 2 porsjoner:
- 2 skiver brød
- Smør
- 2 egg
- Eddik
- Babyspinat
- Falukorv av kalkun
- Dill
- Salt
- Pepper
- Eddik
- Hollandaisesaus *
Egg:
Kok opp 1 liter vann, tilsett 4ss eddik og 1 ts salt.
Knekk eggene i en øse (ett og ett om gangen),
Legg eggene forsiktig ned i kjelen, vannet skal ikke koke når du tar eggene i.
Rør forsiktig rundt så eggehviten samler seg rundt plommen.
Posjeres i ca. 5 minutter, kommer ann på størrelsen på egget c",)
Hollandaisesaus:
- 2 eggeplommer
- 75 g godt smør
- 1 ss sitronsaft
- Salt
Smelt smøret til sausen.
Ha eggeplommene i liten kjele.
Tilsett sitronsaft og litt salt. Ha eggeplommene i liten kjele.
Visp eggeplommene over en kjele med varmt vann og spe forsiktig med det smeltede smøret.
Rist brød i en brødrister, smør på ett lag godt smør,
legg på spinat, kalkunskinke, posjert egg, hollandaisesaus
og ett lite dryss dill ღ☼
God søndagsfrokost !! Ha en fin dag ;)
legg på spinat, kalkunskinke, posjert egg, hollandaisesaus
og ett lite dryss dill ღ☼
God søndagsfrokost !! Ha en fin dag ;)
Her er en annen versjon, med gressløk og uten spinat c",) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar