Ovnspanne fylt med poteter, gulrøtter, vårløk, sjalottløk, fennikel, nakkekoteletter & sjysaus ღ
Søndagsmiddag, som kan tilberedes på formiddagen
Hvor mye av hver ingrediens du skal bruke, avhenger av hvor mange du skal lage mat til.
Bruk sunn fornuft og lag gjerne litt ekstra !
- Nakkekoteletter
- Poteter
- Gulrøtter
- Fennikel
- Sjalottløk
- Vårløk
- Kjøttkraft eller sjysaus
- Timian
- Rosmarin
- Salt og Pepper
Sånn gjør du:
- Krydre kotelettene med salt og pepper, brun dem raskt i en stekepanne på begge sider.
- Legg kotelettene til side og hell i 3 dl vann og 1 beger 'Fond D'Chef' i panna -til ca. 4 porsjoner, lager du til flere så trenger du mer !
- Kok til fonden er oppløst.
- Skjær opp grønnsaker i passende biter.
- Legg grønnsakene i en ildfast form, krydre med salt, pepper, timian og rosmarin.
- Hell over utblandet kjøttkraft.
- Legg kotelettene på toppen
- Dekk med aluminiumsfolie.
- Stekes 1,5-2 timer ved 175 grader til poteter og grønnsaker er møre.
ღ Godt & Enkelt ღ
Laget idag, var kjempegodt :)
SvarSlettSå bra at den falt i smak.Takk for hyggelig tilbakemelding:)
Slett