28 februar 2014

Laks & avokado wraps med sitron-kesam og crispisalat ♫

Texas var en del av Mexico fra 1600-tallet fram til 1836.
Matkulturen spredde seg fra Texas, til resten av USA, sånn oppstod Tex-Mex-mat, sammensatt av ordene «Texas» og «Mexico». 
Noe som gjenkjennes i Tex-Mex-mat er den søte smaken, som man ikke finner i meksikansk mat. 
Her er en ganske sunn og veldig god utgave av Tex-Mex wraps !

Du trenger: 
  • Tortillalefser, myke
  • Fersk laks
  • Avokado
  • Agurk
  • Crispsialat
  • Kesam
  • Sitron
Sånn gjør du:
  1. Krydre laksen med salt og pepper. 
  2. Stek laksefilet i ovn, 200 grader  i 15 minutter.
  3. Bland kesam og sitronsaft (100 g kesam blandes med saften av 1/2 sitron)
  4. Skjær avokado i skiver, dynkes med litt sitronsaft, så den ikke blir brun.
  5. Skjær agurk i staver.

Legg på salat, stekt laks, avokado, agurk og kesamblandingen
på en myk oppvarmet tortilla.




Rull sammen - Spis & Nyt - ♫♫



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF