10 februar 2014

Ferietur til Fuengirola - Mijas ❤️ 1 - 8 Februar 2014 !


Korter ned vinteren med en ferietur til Fuengirola - Mijas ❤️
Skriften med strek under, når dere tar 'musa' på den er linker, som du kan trykke på for og lese om stedene.
Dette innlegget er ingen turistbrosjyre om stedet og hva vi opplevede, men mest om maten !

Vi leide oss i på feriestedet Club La Costa World !

Lørdag 1 februar:
Det første måltidet ble inntatt på stedets spisested, rett ved leiligheten vår Zacary's ikke helt det store, men helt greit når man var skrubbsulten.

Hamburger med pommes frites, salat og hel sylteagurk !


Burger på Zacary's 
Søndag 2 Februar:
Vi dro til "Den hvite byen"  MIJAS Pueblo
Der var det fint, kunne lagt ut en 'haug' med bilder, men hvis dere trykker på linken over, så
ligger det masse fine bilder der.



Spiste kyllingsalat til lunch, på en lokal restaurant : LOS ARCOS 
Den inneholdt blant annet rødbeter og gulrot, ikke ofte jeg finner det i en kyllingsalat.


Kyllingsalat med rødbeter og gulrot c",)




Vel 'hjemme' på feriestedet. Middagen ble fortært på en restaurant, som ligger på Club La Costa World, men er ikke drevet av feriestedet.
Restaurante El Tajo, der ble det mange middager i løpet av uken.
Hjemmesiden er dårlig oppdatert, men stedet kan anbefales.
Koselig, god service og kjempegod mat !!
Biff med bakt potet og grønnsaker, ble dagens middag.


Biff fra El Tajo !

Nydelig dessert : Spansk melkepudding med eple


Spansk Melkepudding med Eple fra El Tajo

Mandag 3 Februar:
Vandret rundt i Fuengirola by og langs stranden, som er på hele 8 km.
Fuengirola er en by og kommune på den spanske solkysten Costa del Sol i det sørlige Spania.
Byen er viktig turiststed på Costa del Sol, med mer enn 8 km med strender og severdigheter som mauriske fort fra middelalderen.


Julekrybbe på Fuengirola Beach

Etter en lang spasertur var det godt og slappe av på balkongen i leiligheten, så dagens lunch,
ble brødmat kjøpt på det lokale "supermarkedet".


Lunch på balkongen
Det er så greit og ha en fin restaurant nesten vegg i vegg med leiligheten vi bor i, det ble
middag på Restaurante El Tajo i dag også.

Sea Bass med red peppersauce !! Kjempegod - Smaskens - Digg !!


Havabbor med papriksaus !! NAM !
Ble dessert også :
Brownies med vaniljeis, Baileys og kaffe


Tirsdag 4 februar:
I dag tok vi turen til dyreparken, som ligger midt i Fuengirola sentrum.
Bioparc Fuengirola

Lunchen ble på en lokal restaurant langs strandpromenaden.


Lunch
- og middagen, som vanlig på El Tajo.
Her er en link til anmeldelser fra tripadvisor - El Tajo

Kyllingfilet med soppsaus !  God den også !!


Kyllingfilet med soppsaus fra El Tajo
Onsdag 5 februar:
Det regner i dag ஃ☂ஃஃ☂ஃ
Vi leier en bil og kjører opp til fjellene og til byen RONDA
Der er det sikkert fint, når det ikke regner -og vi kom jo selvsagt akkurat når spanjolene skulle
ha sin siesta. Nesten alt var stengt, fant en lokal bar, LA BOLA, som var oppe -ikke helt rent der heller, men sulten var jeg.

TAPAS - litt skeptisk, men ble ikke syk ! :) Godt var det også faktisk.


TAPAS på La Bola !!
Til middag ble Pizza på Zacary's , rett over gata, det regner og regner ஃ☂ஃஃ☂ஃ
Den var ikke spesielt god - så  det ble ikke noe bildet av den !!

Torsdag 6 februar:
Solen skinner igjen !!
Vi har leid bilen i to dager, så da bli det en skikkelig roadtripp på formiddagen.
Dagens roadtrip : Fuengirola - Benalmadena - Torremolinos – på Benalmadena Pueblo.


Benalmadena




Torremolinos
Etter bilen er returnert, rusler vi langs strandpromenaden ❤️
Lunchen spiser vi på BOTAVARA, stedet kan anbefales !

- og ingen er i Spania uten og spise Paella
Paella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet med skalldyr, blekksprut, fisk og fugl.
Paella kommer egentlig fra Valencia og betyr direkte oversatt stekepanne



Paella på Resturante Botavara !
 


Utsikten fra lunch bordet !
Dagens middag og jada.... på EL TAJO c",) Liker oss godt der !
Ble BBQ tallerken, svinekjøtt, storfekjøtt, kylling og en pølse, samt pommes frites og
grønnsaker julianne. Deres "Husets Rødvin" kan også anbefales !


BBQ Tallerken
Dagens dessert:
Profitelroles med varm sjokolade, vaniljeis og krem.
Små vannbakkels som er fylt med vaniljekrem !! DIGG - egentlig en dessert fra det franske kjøkken.

Profiteroles med is og sjokoladesaus !
Fredag 7 februar:
Ferie er ikke for latsekker. I dag gikk vi tur i 3 timer, nesten hele strandpromenaden, som er på
8 km og vi gikk frem og tilbake !!


Var så fornøyd med gårsdagens lunch, så vi tok en tur på  BOTAVARA i dag også !

Norwegian lobster  - Sjøkreps !
Sjøkreps er en nær slektning av vanlig hummer men er betydelig mindre og slankere med lange smale klør. Til forskjell fra sin større slektning lever den på myk bunn av leire og sand i Skagerrak og Kattegat, vanligvis på 30-40 meters dyp.

Norwegian Lobster !

Sangeria MÅ man selvfølgelig også drikke når man er på den Spanske Solkysten.
Sangria er en blanding av vin, vanligvis rødvin, og frukt.

Sangeria på Club la Costa world !
Siste kveld og middag på EL TAJO ❤️

El Tajo !
Hjemmelaget pasta med tomatsaus og hummer

Pasta med hummer på El Tajo
Feriens siste kveld fortjener også en god dessert,
JORDBÆR & IS

Jordbær og is !
TAKK FOR OSS ❤️ KOMMER GJERNE TILBAKE ❤️
El Tajo Restaurant !


CLUB LA COSTA WORLD 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF