}); Edels Mat & Vin: Omelett med fersk laks og asiatisk touch Google+

lørdag 22. februar 2014

Omelett med fersk laks og asiatisk touch


I det "asiatiske hjørnet" om dagen, men hva spiser 'dem' til frokost ?
Jeg hadde igjen en laksefilet, som ble ingrediens i dagen frokost. Sammen med sesamolje og
koriander ble det en anelse asiatisk touch ! Godt ble det også !

Til 1 stor porsjon:

  • 125 g laksefilet
  • 1 ss sesamolje +1 ts
  • 1/2 ss meierismør
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Mozzarella, revet
  • Koriander
  • Salt og pepper
Sånn gjør du:
  1. Stek laksefilet, uten skinn i en stekepanne med sesamolje, 2 minutter på hver side, trenger ikke være helt gjennomstekt, da den skal stekes sammen med omeletten.
  2. Legg til side.
  3. Visp egg og vann lett sammen.
  4. Stek omeletten på middels varme i en stekepanne, med 1 ts sesamolje og litt smør.
  5. Når omeletten nesten har stivnet, legg på laks skåret i biter på den ene halvdelen.
  6. Legg på god revet ost og strø over hakket koriander, salt og pepper.
  7. Brett halvdelen uten fyll over fyllet.
  8. Stek videre i noen minutter til osten har smeltet.
Rist brød, (bruk lavfodmap brød hvis du går på lavfodmap diett) smør på godt smør.
Legg omeletten på brødet.
Server med noen friske grønnsaker ✿ ✿
Straks klar til servering !


Ingredienser 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar