}); Edels Mat & Vin: Restegryte med bayonneskinke ✿ Google+

mandag 13. april 2015

Restegryte med bayonneskinke ✿


Mandag og restedag ♫
Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,
men du kan også bruke svinekjøtt, pølser, kyllingkjøtt eller hva du vil !!
Tilsett litt tacokrydder, så blir retten populær hos "kidsa" også.

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 800 gram skinkerester
  • 2 dl vann og en kjøttbuljongterning eller tilsvarende mengde kjøttfond.
  • 2 dl crème fraîche lett
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss tacokrydder
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄2 ts pepper

Sånn gjør du:
  1. Rør hvetemel ut i crème fraîche.
  2. Hell kjøttkraft, crème fraîche, soyasaus og tacokrydder i en gryte.
  3. Tilsett stekt/kokt kjøtt, skåret i biter.
  4. Kok opp under omrøring, og la det småkoke i ca. 10 minutter. 
  5. Smak til med salt og pepper.
Serveres med kokt ris og masse grønnsaker !

Ingredienser
Spis & Nyt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar