Jeg hadde igjen litt biff fra i går -og når sulten meldte seg litt ut på søndagskvelden,
var det kort vei til kjøkkenet !
Du trenger ikke steke biffkjøttet først, bare skjær kjøttet i strimler og legg det på osten.
Sennep passer ypperlig til biff og ostesmørbrød, bruk gjerne en grov type.
Fiks, ferdig på under 20 minutter.
Ostesmørbrød smaker alltid godt ♫♪
Du trenger:
- Godt brød
- Grov sennep
- Biffkjøtt
- Biffkrydder
- Rødløk
- Hvitost
Hvis du ønsker kan du servere litt salat til ostesmørbrødene ♫♪
- Salat
- Cherrytomater
- Reddiker
- Paprika
- Dressing etter smak og behag
- Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
- Skjær rått biffkjøttet i strimler og krydre dem godt med biffkrydder eller grillkrydder.
- Smør sennep på brødskiver.
- Skjær rødløk i ringer og legg noen ringer på brødet.
- Dekk med ett godt lag med god hvitost.
- Stekes ved forvarmet ovn på 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
- Server med salat, hvis du ønsker det.
Spis & Nyt ♫♪ |
Ha en avslappende aften ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar