21 august 2017

Kyllingrisotto med red curry og grønnsaker


Risotto er bare så godt !
Mange tror det er vanskelig å få til, men det er det slettes ikke.
Den trenger bare litt kjærlighet og omtanke under tilberedningen.

Her er en enkel utgave med masse grønnsaker, ferdig grillet kylling -og red curry paste !
God, smakfull middag på under 30 minutter 


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 2 stk gulrøtter
  • 6 stk grønne asparges
  • 1/2 stk purre
  • 2 ss olje
  • 1 ss red curry paste
  • 2 dl risottoris
  • 8 dl kyllingkraft 
  • 1 grillet kylling
  • 2 ss revet parmesan
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Skjær gulrøtter i terninger, asparges i biter og purre i tynne ringer.
  2. Kok opp kyllingkraft i en kjele og hold den varm. Jeg brukte vann og to beger kyllingfond.
  3. Varm olje i en tykkbunnet kjele og tilsett red curry paste. La de frese ett par minutter under omrøring.
  4. Tilsett risen og litt av kyllingkraften.
  5. Tilsett grønnsaker.
  6. Tilsett resten av kyllingkraften, litt og litt omgangen under omrøring i 15 minutter, til risen er nesten ferdig kokt.
  7. Skjær kyllingkjøttet i biter og bland det inn i risottoen, sammen med revet parmesan.
  8. La det koke videre til risen er kokt og kyllingkjøttet har blitt varmt.
  9. Dryss over persille ved servering.
Ingredienser 
Skjært opp grønnsaker og kylling
Kokt opp kyllingkraft og freser red curry paste i olje 
Risen og grønnsakene er nesten ferdig kokt ! Tilsetter kylling og parmesan 
Klar til servering 



2 kommentarer:

  1. Laget denne i dag, veldig god.
    Takk for oppskrift :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Litt sent svar men, så ikke kommentaren før nå jeg :) Enkel og god middag, så bra at den falt i smak.

      Slett

Print Friendly and PDF