Google+

torsdag 10. mai 2018

Butterdeig med egg og mozzarella ♥


Nydelig frokost eller lunch -når du vil server noe litt eksklusivt og morsomt 
Til frokost og lunch passer det perfekt med litt sprøstekt bacon, som tilbehør.
De nusselige hjertene kan også serveres til forrett ♫♪
Hvis du vil servere dem til forrett kan jeg anbefale og legge på litt røkelaks ved servering.
Spis & Nyt ♫♪

Du trenger til 4 stk:
  • 2 plater fryst butterdeig
  • 4 egg
  • Revet mozzarella
  • Basilikum
Sånn gjør du:
  1. Forvarm ovnen til 210 °C.
  2. Tin butterdeigen i romtemperatur i 15 minutter.
  3. Kjevle butterdeigen litt ut, så du kan lage to hjerter av en plate butterdeig.
  4. Lag ett hjerte på deigen med ca.1 cm  fra kanten, ikke skjær helt igjennom. Prikk den innerste delen av deigen.
  5. Stek dem til kantene har puffet seg opp i ca 8 minutter. 
  6. Ta dem ut og dytt ned den midterste delen. 
  7. Dryss ost i bunnen på tertene, tilsett en eggeplomme og fyll forsiktig på med eggehvite, så det ikke renner over. 
  8. Stek videre til kantene er gyllenbrune og eggene er stekt ferdig, i ca. 12 minutter. 
  9. Dryss over frisk basilikum ved servering.
  10. Spis & Nyt ♫♪
Kjevle ut butterdeigen, så du får plass til to hjerter
Stikk ut fire hjerter 
Skjær forsiktig en liten ramme innenfor hjertene og prikk midten med en gaffel
Dytt ned deigen på midten og legg på ost  
Legg en eggeplomme i midten og tilsett eggehvite 
Klar til servering 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar