}); Edels Mat & Vin: Torsk i folie med chili & lime ♥ Google+

mandag 7. mai 2018

Torsk i folie med chili & lime ♥


Nydelig fisk pakket inn i folie og stekt på grillen eller i stekeovn 
er sunt, smart og utrolig godt ♪♫
Fisken beholder saftigheten og grønnsakene blir akkurat passe stekt.
Sausen lager seg selv inne i pakken -av saften fra fisken, grønnsakene og lime & soyasausen.
Ingefær setter en ekstra god spiss på retten !!

Fisk i folie kan varieres i det uendelige, prøv gjerne også en av disse gode variantene :

Laks i folie med grønnsaker og soyasaus ♥
Havets skattekiste ♥
Porsjonspakker med fersk fisk ♥


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 800 g torskefilet
  • 2 stk lime
  • 4 ts fersk ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 6 ss soyasaus
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk orange paprika
  • 8 asparges
  • 4 vårløk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Aluminiumsfolie

Sånn gjør du:
  1. Fjern skinnet på fisken og skjær den i fire like store biter.
  2. Finhakk chili og ingefær. 
  3. Skjær paprika, asparges og vårløk i biter.
  4. Bland sammen limesaft, soyasaus, chili og ingefær.
  5. Fordel grønnsakene på 4 store ark med aluminiumsfolie.
  6. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
  7. Krydre med salt og pepper.
  8. Fordel soyasausblandingen over fiskefiletene.
  9. Ta tak i alle fire hjørnene, la de møtes på toppen, lukk pakken godt sammen.
  10. Stek dem midt i ovnen på 200 °C i 15-20 minutter eller legg dem på grillen. Grillen bør være godt oppvarmet og pakkene må stekes med lokket på i ca. 15 minutter.
Server fiskepakkene med hva du måtte ønske av ris, poteter eller godt brød.
Jeg brukte ovnsbakte poteter i dag.

Ingredienser
Grønnsaker til 2 porsjoner
Grønnsaker og torsk
Klare til grilling
Grilles på varm grill, med lokket på i 15 minutter
Saftig og god fiskemiddag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar