Google+

torsdag 21. juni 2018

Grønnsaksgrateng med kjøttsaus 🍃🍅


Den perfekte hyttematen !!
Enkel, billig og god middag, som er rask å tilberede.
Her trenger du kun en stekepanne og en ildfast form.
Server retten med ris, pasta eller godt brød. Jeg serverte gratengen med ris.
Spis & Nyt 🍃🍅


Du trenger til 3 porsjoner:
  • 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 400 g hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 2 ts provence krydder
  • Salt
  • Pepper
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 squash
  • 2 store tomater 
  • Revet ost
Sånn gjør du:
  1. Stek karbonadedeig i en stekepanne i godt smør eller olje. Eller bruk kjøttdeig, hvis du ønsker det.
  2. Tilsett hermetiske tomater, tomatpure og provence krydder. La det koke i ca. 5 minutter.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Hell blandingen over i en smurt ildfast form.
  5. Skjær rødløk, squash og tomater i skiver.
  6. Legg grønnsakene på toppen av kjøttblandingen.
  7. Krydre godt med salt og pepper.
  8. Dryss over ost og litt ekstra provence krydder.
  9. Stekes ved 225 grader i 25 minutter. 
Ingredienser 🍃
Koker kjøttsaus 🍃
Legg på grønnsaker 🍃
Dryss over ost og provence krydder 🍃
Klar til steking 🍃
Klar til servering 🍃🍅
Kyr på beite i fjellheimen 🍃🍅
Sau og lam på fjellbeite 🍃

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar