Google+

lørdag 2. juni 2018

Grillet Argentinske villreker ♪♫


I dag gjorde jeg det enkelt !!
Kjøpte en pakke med rå argentinske villreker, som jeg fant i frysedisken.
De er ferdig renset og skjært helt igjennom slik at den er brettet ut, som en sommerfugl.
Rekene er marinerte med hvitløk -og klare til å legges på grillen. De trenger ikke tines før grilling !
De smakte helt fortreffelig ♪♫

Langostino Austral 
Den røde argentiske reken er en kaldtvannsreke og har en søtlig mild smak som kan sammenlignes med grønlandsrekene, som vi spiser mest av i dag. Fisket foregår langs kysten av Argentina og fanges på sandbunn på 3-100m. Den er stueren, fanget i Sydvestatlanteren, ikke på ett oppdrettsanlegg !!

I glasset : Zigno Prosecco Extra Dry
Prosecco er en italiensk musserende vin som vanligvis lages på druen glera.
Glera er tidligere kjent som prosecco, men skiftet navn i 2009.


Du trenger til 2 porsjoner:
  • 500 g marinerte argentinske villreker
  • Rapsolje
  • Grillbrett med hull i bunn
  • Fersk loff
  • Smør
  • Salat
  • Sitron
  • Dill
  • Jordbær
  • Majones

Sånn gjør du:
  1. Varm opp grillen, så den er god og varm.
  2. Legg villrekene på ett grillbrett med skallet ned.
  3. Pensle med rapsolje.
  4. Sett brettet på grillen, legg på lokket og grill dem i 12-15 minutter.
  5. Spis & Nyt ♪♫ med brød, salat, sitron og jordbær -eller bare spis dem med gaffel og kos deg !!
Zigno Prosecco Extra Dry ♪♫


Varetype: Musserende vin
Land/distrikt: Italia, Prosecco
Farge: Lys grønngul.
Lukt: Dempet aroma av urter, pære og sitrus.
Smak: Ren og umiddelbar smak av sitrus og pære
Råstoff: Prosecco 100% (Glera)
Innhold: Alkohol 10,50% Sukker: 14,00 g/l Syre: 5,50 g/l
Lagringsgrad: Drikkeklar, ikke egnet for lagring
Produsent: Big Wolf Bev.

Rå hvitløksmarinerte villreker ♫♪
Pensle rekene med rapsolje ♪♫
Grill reken under lokk i 12-15 minutter ♪♫
Server reken med noe godt i glasset ♪♫
Klar til servering ♪♫
Spis & Nyt ♪♫
Skiblander  ♪♫ Mjøsas hvite svane  ♪♫ Hjemmeside her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar