Google+

lørdag 9. juni 2018

Bourbon Street New York Steak ♫ ♫ ♫♫ Whiskey marinert entrecôte !


Real american BBQ !!
Her skulle man egentlig brukt bourbon, som er laget med mais, men det fungerte helt greit med 
Tullamore Dew, en whisky fra Irland. Den er i hvert fall lagret på Bourbon fat.

Kjøttet må marineres i noen timer og bakepotetene trenger en til to timer, så forbered retten i god tid før servering. Hvis du vil lage bearnaisesaus selv, så finner du oppskrift her.
Kryddersmør kan du også lage selv, oppskrift på kryddersmør finner du her.


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 4 a 250 g entrecôte
  • 3 dl bourbon/whiskey
  • 1 dl brunt sukker
  • 1/2 dl rapsolje
  • Maiskolber
  • Tomater
  • Kryddersmør
  • Bakepoteter
  • Bearnaisesaus
Sånn gjør du: 
  1. Legg entrecôte i en bolle og hell over olje og whiskey. 
  2. Strø over brunt sukker og bland alt godt sammen. La kjøttet ligge i marinaden i kjøleskapet i 2-3 timer, gjerne lenger. Ta kjøttet ut av kjøleskapet, ta det ut av marinaden og temperer kjøttet i romtemperatur i 30-60 minutter, før det skal legges på grillen.
  3. Husk på at bakepotetene trenger lang tid, så de må forberedes i god tid før du begynner grillingen.
  4. Legg biffene på en varm grill. Grill kjøttet i ca. 3 minutter på hver side. 
  5. La biffene hvile 5 minutter før servering.
  6. Serveres med bakt potet, grillet mais og tomater, kryddersmør og bearnaisesaus.
Skal marinere kjøttet ♫ Jeg lager til 2 personer i dag !
Ferdig marinert entrecôte ♫ 

Grill biffene, mais og tomater ♫
Tips til meg selv !! 
Husk på at du ikke må sette inn maisholdere av plast, før ETTER du har grillet dem 😊

Spis & Nyt ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...