Herlige smakfulle wraps, som smaker ekstra godt med pesto blandet med mager kesam !
Disse er laget med tortilla av fullkorn så de er ganske så sunne 🌿
Jada, du KAN bruke ferdig grillet/stekt kyllingkjøtt,
men wrapsen blir saftigere og bedre hvis du steker kylling selv !
Pesto kan du også gjerne lage selv, eller kjøpe en god pesto i butikken - enkelt og greit.
Perfekte i matpakken eller når du har lyst på noe sunt, men som også smaker skikkelig digg!
Spis & Nyt med god samvittighet 🌽🍅
Du trenger til 6 stk:
Hvis du skal spise dem med engang kan kyllingen være varm, men hvis du skal servere den kald bør du avkjøle kyllingen før du tilbereder dem.
Perfekte i matpakken eller når du har lyst på noe sunt, men som også smaker skikkelig digg!
Spis & Nyt med god samvittighet 🌽🍅
Du trenger til 6 stk:
- 600 g kyllingfilet
- Paprikakrydder
- Salt
- Pepper
- 6 stk fullkorn tortilla
- 1 stk crispy salat
- 1 stk rød paprika
- 1 stk rødløk
- 1 liten box mais
- Mager kesam
- ⇾ Pesto med basilikum
- Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikakrydder.
- Brun kyllingfileten raskt på begge siden i en varm stekepanne med litt stekesmør.
- Etterstek i stekeovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
- Rør sammen ca. 2 dl mager kesam med 3 ss pesto. Smak deg frem til hvor sterk du ønsker den. Pesto kan du selvfølgelig lage fra bunnen av hvis du ønsker det. Oppskrift på pesto finner du her.
- Skjær kyllingen i strimler.
- Varm opp tortilla i stekeovn eller i en mikro.
- Smør ett godt lag med kesampesto på tortillalefsene, legg på salat, kyllingfilet, mais, paprika i strimler og rødløk i tynne ringer.
- Rull tortillaen godt sammen og legg dem med skjøten ned.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar