08 august 2018

Kyllingwraps med kesampesto 🌿


Herlige smakfulle wraps, som smaker ekstra godt med pesto blandet med mager kesam !!
Disse er laget med tortilla av fullkorn så de er ganske så sunne 🌿

Jada, du KAN bruke ferdig grillet/stekt kyllingkjøtt...
men den blir mye saftigere og dermed mye bedre -hvis du steker den selv !!

Perfekte i matpakken eller når du har lyst på noe sunt, men som også smaker skikkelig digg !!
Spis & Nyt med god samvittighet 💕

Du trenger til 6 stk:
  • 600 g kyllingfilet
  • Paprikakrydder
  • Salt
  • Pepper
  • 6 stk fullkorn tortilla
  • 1 stk crispy salat
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk rødløk
  • 1 liten box mais
  • Mager kesam
  • Pesto med basilikum

Sånn gjør du:
  1. Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikakrydder.
  2. Brun kyllingfileten raskt på begge siden i en varm stekepanne med litt stekesmør.
  3. Etterstek i stekeovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
  4. Rør sammen ca. 2 dl mager kesam med 3 ss pesto. Smak deg frem til hvor sterk du ønsker den. Pesto kan du selvfølgelig lage fra bunnen av hvis du ønsker det. Oppskrift på pesto finner du her.
  5. Skjær kyllingen i strimler.
  6. Varm opp tortilla i stekeovn eller i en mikro.
  7. Smør ett godt lag med kesampesto på tortillalefsene, legg på salat, kyllingfilet, mais, paprika i strimler og rødløk i tynne ringer. 
  8. Rull tortillaen godt sammen og legg dem med skjøten ned.

Hvis du skal spise dem med engang kan kyllingen være varm, men hvis du skal servere den kald bør du avkjøle kyllingen før du tilbereder dem.
Pakk dem inn i alumiliumsfolie og ta dem med deg på skolen, jobb eller når du skal ut på tur.

Bruner kyllingfilet 🌿
Klart til montering 🌿
Smakfulle og gode wraps 🌿
God lunch 🌿

Ingredienser 🌿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF