06 november 2019

Quesadillas 🌿 Casillero del Diablo 🍷

🍷
Quesadillas = Meksikansk ostesmørbrød 🌿

Quesadillas er tortilla, som blir fylt med ost -og annet snadder.
Deretter blir de stekt gylne og sprø i en stekepanne.

Lag gjerne tortilla selv, oppskrift på vanlige tortilla finner du 👉 her.
- ønsker du lavkarbo tortilla, er oppskriften 👉 her.

Når man går på lavkarbo, kan man unne seg ett glass eller to med rødvin, men da må vinen inneholde mindre enn 3 gram sukker per 100 gram.

Det gjør denne gode vinen:
Casillero del Diablo Limited Edition🍷
I november lanseres en ny variant av det velkjente vinmerket Casillero del Diablo fra Chile på Vinmonopolet.

Vinen er utsmykket med en Calavera - en dekorativ hodeskalle med fargerike symboler som henter inspirasjon fra Dia de Muertos – De dødes dag – som feires stort i Mexico, Sør-Amerika og USA i begynnelsen av november hvert år. Casillero del Diablo Limited Edition er en saftig og fruktdreven rødvin basert på druen Cabernet Sauvignon, med ren og umiddelbar duft og smak av mørke bær, urter og litt vanilje. Den har myke tanniner, frisk syre og en lang og rik ettersmak. 

Limited Edition har alle de rette egenskapene og smaker fortreffelig sammen med tacoretter.....
(Står det i pressemeldingen)


Her er oppskriften på Quesadillas med en smaksrik blanding av kalkun og grønnsaker i en sterk saus, samt masse god ost 🌿

Serveres med rømme og en god hjemmelaget Guacamole, som du finner oppskrift på 👉 her.
Hvis du vil ha den ekstra hot, så bruker du mer tacaosaus ved servering.


Retten passer perfekt til vinen 🍷
Spis & Nyt ♫


Du trenger til 4 stk:
  • 4 stk tortilla
  • 300 g kalkunfilet, kan byttes ut med kyllingfilet
  • 1/2 rød paprika
  • 2 vårløk
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 chili
  • 3 ss tacosaus
  • 2 ss soyasaus
  • Pepper
  • Revet cheddar & mozzarella
  • Rømme
  • Hjemmekaget guacamole
  • Ruccola
Sånn gjør du:
  1. Skjær kalkunfilet i små, tynne strimler, paprika i terninger, vårløk i ringer, hakk rødløk og chili.
  2. Stek kalkunstrimlene i smør eller olje.
  3. Tilsett grønnsaker, tacosaus og soyasaus.
  4. La det småkoke noen minutter.
  5. Smak til med litt pepper.
  6. Legg en tortillalefse i en tørr, middels varm stekepanne og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av tortillaen, strø over ost på kjøttfyllet, brett tortillaen over slik at du har en halvmåne i pannen.
  7. Stek et par minutter på den ene siden, snu den og stek den videre til osten er smeltet.
  8. Server quesadillas med ruccola, tacosaus, rømme og guacamole. Jeg brukte fryst, tint avokado i guacamolen, det fungerte veldig bra,
  9. Spis & Nyt ♫
Høykarbo til min bedre halvdel !
STEG FOR STEG BILDER 

Skjær opp grønnsaker !
Skjær opp kalkunfilet !

La det hele surre noen minutter !
Steker quesadillas !
Brett over -og stek på begge sider !
Spis & Nyt !!

Fra pressemeldingen:



I november lanseres en ny variant av det velkjente vinmerket Casillero del Diablo fra Chile på Vinmonopolet.

Vinen er utsmykket med en Calavera - en dekorativ hodeskalle med fargerike symboler som henter inspirasjon fra Dia de Muertos – De dødes dag – som feires stort i Mexico, Sør-Amerika og USA i begynnelsen av november hvert år. Casillero del Diablo Limited Edition er en saftig og fruktdreven rødvin basert på druen Cabernet Sauvignon, med ren og umiddelbar duft og smak av mørke bær, urter og litt vanilje. Den har myke tanniner, frisk syre og en lang og rik ettersmak. Limited Edition har alle de rette egenskapene og smaker fortreffelig sammen med tacoretter av kjøtt og kylling, og sammen med Broken Taco-serien løfter den fredagstacoen til nye høyder.


IMPORTØR:
Concha y Toro Norway og VCT Norway er heleide datterselskaper av chilenske Viña Concha y Toro S.A. Selskapene i Norge importerer viner fra Chile, Argentina, Sør-Afrika og USA, og har Vinmonopolet som sin største kunde. Morselskapet, Viña Concha y Toro S.A (etablert 1883), er Latin-Amerikas ledende vinprodusent.



Ref. Vinmonopolet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF