27 oktober 2019

Lavkarbo TORTILLA ♫♪


Taco i dag, med hjemmelaget lavkarbo tortilla ♫♪
Formen på tortillaene ble så som så, men smakte godt !

Taco lager du på helt vanlig måte, men styr unna maisen !
Jeg serverte tortilla med kjøttdeig med taco spice mix, revet mozzarella, tacosaus, isbergsalat, agurk, tomat, rømme og hjemmelaget guacamole 🌿

De kan selvfølgelig fylles med hva du måtte ønske !
Perfekte til FAJITAS og BURRITO ♫♪
Da må du selvfølgelig tilpasse oppskriftene til lavkarbo !


Du trenger til 8 stk:
Inneholder 777 kcal - 32,8 g karbo / 97 kcal - 4,1 g karbo per stk
  • 100 g mandler
  • 4 ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt/seltin
  • 2 egg
  • 1 ½ dl kokende vann
Sånn gjør du:
  1. Kvern mandlene til helt finknust i en blender.
  2. Ha det over i bakebollen til kjøkkenmakinen og tilsett fiberhusk, bakepulver, egg og salt.
  3. Tilsett vannet litt og litt mens maskinen går.
  4. La deigen elte i ca. 10 minutter, til den blir smidig.
  5. Del deigen i 8 emner. Du kan lage dem større, men de kan være litt vriene å håndtere for de skal helst være veldig tynne.
  6. Legg emnene mellom to bakepapir og kjevle dem ut så tynt som mulig.
  7. Stek tortillaene i en tørr, varm stekepanne, ca. 1 minutt på hver side. 
  8. Legg ferdig stekte tortilla i en bunke i et kjøkkenhåndkle. Dekk dem til slik at de holder seg myke. Hvis du ikke skal bruke dem med en gang, så pakk dem inn i plast når de har blitt kalde. De kan fint fryses.
Ingredienser ♫♪
Lag deigen ♫♪
Kjevle ut.... ♫♪
Klar til steking ♫♪
Stek tortilla ♫♪
Tortilla. Ref. Lifesum app.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF